tisdag

Hej! Skolan gick fort idag och skippade gymmet, var så trött och ville bara hem och sova. Men så vart det inte, kom hem och började nästan direkt med maten för resten av familjen hade bråttom iväg. Nu är mormor här och fikar med semlor men eftersom jag är så knäppt så äter inte jag semlor, värsta jag vet.
 
Imorgon är min första lektion inställd så får en extra lång sovmorgon. Sen har jag svenska, matte och spanska. På spanskan har vi prov vilket jag inte alls är förberedd på och vet inte alls vad jag ska plugga på för alla mina anteckningar stämmer inte. Efter provet får vi se vad som händer men jag ska iallafall bort till kalvö och träna för Anna, sen hem och äta och sen till nästa stall för teori. Hem och dygna hela natten fram till 03, har massa plugg som jag ska göra innan jag åker så det passar bra att göra sånt då. Sen blir det nog film med syrran också.
 
Men nu ska jag försöka ta mig upp på rummet och städa... Bädda om sängen och damnsuga rummet, sen måste jag bestämma det sista i resväskan också. Jossan hjälpte mig lite imorse men jag har fortfarande beslutångest över några klädesplagg...
 
 
Bild snodd från någons instagram... På fredag är jag där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0