tuff onsdag

Hade en lektion idag, värt.. Satt i skolan i onödan lite men spelade ingen roll. Kom hem vid 13 och hamnade i soffan fram till middagen skulle göras. Åkte till stallet vid 18 och red ute i stormen, fick besök av räven och kämpade vidare med min knäppa ponny ute i ovädret. Fy för regn, såg ut som jag badat när jag kom in. 
 
Nu ska jag packa lite, duscha och somna fort. Imorgon går bussen 07.30 och vi får se hur länge vi jobbat helt enkelt. Kanske är hemma vid 24 någongång och då är det bara att somna för att sedan flyga upp i sängen igen efter några timmar, tufft!

notebook


28 november onsdag

Godmorgon! Var riktigt skönt att få sova ut lite imorse, satte mig i soffan med mjukisbyxor så det vart en riktig mysmorgon. Ska gå mot bussen om 30 min så kan sitta här liten stund till. 
 
Får se hur min skoldag blir idag, hoppas på att få en uppgift på spanskan som vi kan göra hemma så kan vi fixa vårat schema till nästa gång för det är sjukt krångligt. Ska även rida idag så får se när jag kan göra det, får väl bli ikväll ute i regnet. 
 
Har lite andra saker som ska behöva göras innan jag ska jobba 4 dagar i globen så vi hörs senare helt enkelt!
 

Lång dag

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Bussen gick 07.30 och vi var inne vid 09 direkt. Hittade inte först vart vi skulle men tillslut kom vi rätt. 
 
Eftersom vi var lite sena så fick vi liten rundvisning och sedan sattes vi igång med arbete, fixade krukor/blommor, fixat julgranar och annat smått. Var inte alls så jobbigt som jag förväntat mig och som dom sa idag så var detta en "skit" dag med arbete, sedan är det rätt enkelarbete resten av dagarna och undra hur lätt det är när dagens jobb var plättlätt. 
 
Imorgon är det skola, får se hur det blir då jag ska dit och ha matte och sedan hål på 2 timmar för sedan ha spanska, inte så värt.. 

Monday

sho på er! Sitter i soffan efter rätt ok dag. Var pissmörkt när man gick upp så kände mig rätt otaggad på skola. Tvingade mig eftersom jag missar rätt mycket dessa 3 dagar jag ska bort. Slutade sista lektionen tidigt så kom iväg till stallet redan vid 16 och kom hem för någon timme sedan. 
 
Nu ska jag sätta på kaffe sen hoppa in i duschen, försöka göra lite ordning på rummet osv. Imorgon blir det 07.30 bussen in mot Globen, får se vad vi ska göra imorgon. Det återstår och ser. 

filmer


söndag

Jossan och jag vaknade vid 12. Pratade om alla uppleverlser från igår och skrek av lycka. Så glada var vi för att fått uppleva deras sista spelning i svergie, SHM ♥ 
 
Imorgon har jag prov i engelska, så har suttit och läst en bok hela dagen. Även fått ångest av andra uppgifter som måste göras klart. Tur att man vaknade sent idag så man kan sitta uppe länge. I veckan är jag ledig 3 dagar eftersom jag ska jobba i Globen under horse show, spännade! 
 
Nu ska jag fixa mat till min svinhungriga mage. Mamma och syster kommer hem om någon timme. 

swedish house mafia

Det var det sjukaste jag varit med om! Först åt vi middag inne i Kungshallen, sedan tog vi tunnelbanan till centrum och gick till arenan. Hamnade rätt långt fram i kön och var inne efter någon timme. Köpte tshirt och hamnade nere på golvet. Orkar seriöst inte ta upp alla detaljer förutom att det var helt otroligt! Dålig start dock med liten incident men när SHM kom ut stod jag nere på golvet och hoppade. När det var 15 min kvar tog jag mig upp på läktare, var så sjukt varm där nere. Kom hem vid 2 tiden. Bjuder på bilder, videos kommer senare!
 

Stan

Har varit inne stan hela dagen. Jackan jag skulle köpa var slutsåld men hittade en på zara tillslut. Efter detta så stod vi säkert 2 timmar tills vi fick våra efterlängtade autografer och få vara några ynka decimeter från dessa 3 personer, får rysningar av tanken att få se dom imorgon också. Nu blir det mys hemma hela kvällen!


Torsdag 22 nov - 2 days

 
Dagen gick fort som förväntat. Kom hem vid 14 tiden och gjorde pannkakor till mig själv. Vart även lite kaffe efteråt. Har del saker som jag skulle behöva göra, speciellt läsa engelska boken som ska vara utläst på måndag. Imorgon är jag troligtvis ledig så då ska vi tjejer till stan om inget inget annat dyker upp. Men jag ska även försöka komma hem och hinna rida innan lektionerna börjar så vi får se hur det slutar!

NYTT

Som ni ser fick jag upp en header idag, inget krångel och inget speciellt. Orkade inte sätta ihop bilder osv men tyckte det här vart bra, stilrent och enkelt ska det va! Såg även att blogg.se bytt design, trevligt.
 
För övrigt har det varit en bra dag! Var ute och gick i bra tempo med hunden innan middagen, sen iväg på ridning som gick helt okej. Han var riktigt fin i slutet, så då var jag nöjd. Imorgon har vi kort dag så det kommer nog rulla på bra. 

Kaffe

Började dagen med massa fika, väldigt slapp dag. Hade ingen spanska så var hemma för en halvtimme sedan. Ska dricka mitt kaffe och gå ut och gå om en timme. Sen hem och äta innan jag åker till stallet.


Morgon

Godmorgon! Veckan rullar på ovanligt fort. Snart är det lördag och SHM, blir bara mer och mer taggad för varje dag! Kommer vara ensam hemma hela helgen så får se hur jag klarar mig med stallet osv. Men becca har lovat att sova hos mig så helt ensam blir jag inte! Hoppade över matten nu på morgonen och tog en promenad med hunden istället. Vart inte så långt då jag frös som en idiot. Har lång dag i skolan men får se hur lång den egentligen kommer kännas då vi ska fika en massa, jag skulle egentligen bakat men hann verkligen inte. Ikväll ska jag rida, så efter skolan åker jag hem och läser ut böckerna jag har här hemma (kom en lång bit igår faktiskt) sen vid 17 så åker jag mot stallet, rätt taggad!

NeonNike

Vi fick sluta tidigare idag och det blev inget gym heller så kom hem vid 15.20 och sedan dess har jag läst och gjort lite småsaker. Senare ska jag och mamma ut på en promenad, eftersom det inte blev något gym. Och dessutom så ska jag testa mina nya skor som kom hem idag, är kär. Det är ett par löparskor som ska användas utomhus och inte på gymmet. Så otroligt jävla sköna.
 

Tisdag

Godmorgon! Sitter i soffan och väntar på att jag ska få gå ut till bussen. Vill egentligen bara hoppa ner i sängen och  sova hela dagen. Men idag har vi 4 lektioner, tror dessutom att vi har spanska förhör som jag inte ens tränat på. Efter skolan ska jag och rebecca tvinga oss till gymmet, måste komma igång nu!
 
Ikväll blir det massa bokläsning som vanligt. Har en bok på 200 sidor som ska läsas ut till måndag och jag har läst till sidan 10. Även en annan bok men på den har jag bara 70 sidor kvar eller något. Vi hörs senare, ska kämpa igenom dagen först!
 
 

när alla säger nej ska jag säga ja

Måndagar är otroligt jobbiga men idag var ett undantag. Allt flöt på och vi hade ingen engelska och vi skulle inte ha natur eftersom vi skulle in till stan med fotogruppen. Allt gick fort så vi var redan hemma vid 17.30
 
Är påväg in i vinterdeppen känner jag. Det är mörk redan vid 16, man somnar på soffan jämt, powernaps efter powernaps.. För idag somnade jag i soffan när jag kom hem, igår också. Det slutar med att man somnar sent och är dötrött när man vaknar. 
 
Imorgon har vi sovmorgon men ska ställa klockan tidigt och ladda ner 90210, gå ut med hunden och när jag kommer hem blir det frukostmys framför 90210. tisdagar ♥ 
 
 

Längtar

Finns så mycket att längta till just nu. Närmast är SHM som är på lördag, veckan efter så ska jag jobba i Globen när horse show pågår, julafton och den 14 februari så åker vi till Mexico.


iPhone 5

Glömde nämna att jag även fått en ny telefon, världens bästa iPhone 5. Visst inte jätte skillnad men min 4a var ju efterbliven.

Nu blir det dusch och sängen. Bjuder på två bilder från idag!


Klubbtävling

Hej! Myser i soffan just nu och inväntar solsidan. Som vanligt varje söndag.
 
Igår var vi tjejer hos Rebecca utom sofie. Åt godis, kollade på datorn och hade bara allmänt trevligt. Fick skjuss hem av emmas pappa. Var rätt trött imorse när jag vaknade så snoozade några gånger innan jag kom upp. Åkte till stallet 08.30 och börja fixa. Min runda slutade på 2a hindret redan, insåg rätt snabbt att jag ska fan inte hoppa, jag ska rida dressyr. Känslan var dock super på framhoppningen. Men Felicia red super och kom på en 3e plats, Grattis till henne!
 
Imorgon är det skola igen, på sista lektionen ska vi in till stan. Kommer bli en lång dag och jag missar ridningen igen, gjorde det förra måndagen också. Ska läsa ut två böcker innan helgen så har något att göra alla mina lediga minutrar jag får denna vecka. 

lördag

Godmorgon!
 
Var meningen att jag och mamma skulle dra till gymmet nu klockan 10. Gick upp vid 08.30 men tydligen så får mamma inte träna eftersom hon gjort en speciellt ansiktbehandling, så jag och syrran gick ut och gick i 30 min. 
 
Nu har jag duschat klart och ska snart åka iväg med mamma och göra lite saker. Får se vart vi hamnar men får inte ta hela dagen för jag ska ju rida idag också.
 
 

Fredag kväll

Sitter i soffan med mitt kaffe. Åt feta middagen så nu ligger jag i matkoma.

Stallet gick otroligt fort efter skolan så allt rullade på bra. Snart ska jag och mamma gå ut med hunden.

Bjuder bilder på våran nya hall, inte helt klart som ni ser :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3041549/images/2012/pic_50a68563ddf2b31d5e004291.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3041549/images/2012/pic_50a6858be087c368e51a58f4.jpg" class="image">


fredag 16 / 11

Godmorgon! Min huvudvärk försvann inte under natten så just nu vill jag bara försvinna. Dom borrar och bankar förfullt här hemma, vi ska byta fönster i hallen så det står helt öppet och jag fryser som en isbit.
 
Idag har vi litteraturprov vilket jag inte kommer kunna ge allt jag kan på idag, har haft för lite tid. Ska sätta mig en stund nu men tror inte det kommer hjälpa så mycket. Sen har vi två lektioner innan jag slutar och tar mig till stallet. Har inte ridit sedan lördags så jag är taggad!
 
Ikväll får jag se vad som händer, tjejerna skulle mysa hos jossan och jag tror jag hänger på :) Hörs sen!

carry you home

Hej på er! Sitter i soffan efter en jobbig dag helt enkelt. 
 
Trodde seriöst aldrig att jag skulle gråta över att en lärare. Blev en gråtstund med både skratt och tårar samtidigt, aldrig varit med om det. Men livet bjuder på nya saker hela tiden, man slutar aldrig att bli förvånad. 
 
Efter förra inlägget såg jag ett halvt avsnitt GG innan jag somnade på soffan. Resten av kvällen har jag pluggat, tog en paus och gick ut en stund med hunden, behövdes. Kom tillbaks och pluggade lite till. Nu ska pappret med upp i sängen tills jag somnar. Imorgon ska det börja borras här vid 06.30 så får se hur länge jag kommer kunna sova. Börjar 09.30 och får skjuss,
 
nu börjar helgen!
 
 

hjälp mig

kan bara någon komma hit och hjälpa mig? Min kropp är förstörd, mörbultad. Huvudet gör så in åt helvete ont.
 
Kom hem och åt glass, började steka kyckling och satte på kaffe också. Satte mig i soffan och drack kaffet och åt kycklingen och nu vill jag ha mer kaffe och det behövs diska. Snälla, jag vill bara krypa under täcket och glömma provet imorgon. En dag som får gå åt helvete, allt har gått snett. Vill aldrig gå tillbaks till skolan.

onsdag

Vart inget gym idag, var alldeles för seg efter spanskan och vi har så sjukt mycket i skolan just nu så finns ingen tid. Men imorgon ska vi dit för då slutar vi tidigt.
 
Just nu sitter jag i soffan, efter middagen läste jag lite i svenskaboken och efter en stund åkte jag och mamma till stallet en snabbis för att testa mitt nya täcke på gulan och även anmäla mig till hopptävlingen på söndag men självklart var vi där rätt länge än en snabbis.. Kom tillslut hem och försökte med matten innan jag gav upp. Har redan sagt hej till mitt feta F.
 
Iallafall så är jag i djugeln efter en nyårsklänning och förhoppningsvis kommer jag och mamma iväg i helgen till skärholmen eller något. Svårt att hitta tid.. Nu ska jag plugga litteratur eftersom jag aldrig gjorde det igår...
 
 

tisdag

Otroligt jobbig dag. Började rätt bra men det blev bara segare och segare. Hoppade över sista lektionen och åkte hem, mitt huvud var nära på att sprängas där ett tag.
 
Väl hemma så åt jag lite snabbt innan jag åkte ner med mamma till centrum och köpte födelsedagspresent till min syster som fyller år idag ♥ Hon fick lite hudvård produkter som luktade gott, tänkte hjälpa henne lite på det hållet då hon luktar så oroligt äckligt. HAHA rolig jag var nu va? nej
 
Iallafall så har hela familjen varit samlade ikväll, åt thaimat, hon öppnade presenter och fikade. Kollade även nya avsnittet av portkod1321, men det sög så ska fan inte kolla mer förän om flera veckor då det kommit massor med avsnitt. Lär ju vänta en vecka på ett avsnitt som är 10 min långt..
 
Har läst i svenskaboken och är nära mitten nu, vilket jag ska vara på torsdag. Nu ska jag sätta mig och plugga litteratur faktiskt. Vill vara ute i god tid att plugga denna gång. 
 
 
 

inspiration - träning

Godmorgon! Var meningen att jag skulle se 90210 just nu men sidan fungerade inte så jag får helt enkelt unna mig det när jag kommer hem ikväll.
 
Tänkte bjuda på några sidor som ger massa träningsinspiration. Finns inget bättre än att sitta och kolla på dessa samma dag som man ska träna, blir så peppad!
 
Härhär eller här
 
 
 

panik

Latjo lajban! Jag är sjuk i huvudet, för jag sitter och lyssnar på musik från Nicke och Nilla/Mojje, pinsamt nog kan man de mesta i texterna också. 
 
Iallafall så har jag fått lite gjort idag iallafall. Hoppas på att jobba hårt imorgon på matten så jag börjar förstå något innan provet på torsdag. Ska straxt lägga mig och läsa ut svenska boken. Dessutom har det varit julafton för mig idag eller något för jag hade både fått jacka (som dock ska skickas tillbaks) ett täcke till fina ponnyn, ett par shorts och annat smått. Men imorgon är det min systers födelsedag så då får hon ta all uppmärksamhet. 
 
Så nu måste jag hitta en vinterjacka innan det blir riktigt kallt för då får skidjackan åka på.. Och en nyårsklänning måste jag och finna.. Men sådan som jag är så blir jag aldrig nöjd utan måste hitta det jag ser framför mig, så lär nog ta ett tag.
 
Imorgon börjar jag 10 men tänkte gå upp tidigt för att duscha, städa rum, se 90210 och plugga lite. Måste vinna tid handlar det om. För efter skolan blir det gymmet och pumpa som gäller, riktigt taggad!
 
Min fina kille

all good

Slutade skolan vid 15.30, bestämde mig för att skippa ridningen, istället åkte jag hem och pluggade och gör det fortfarande. Kollade lite på serien portkod 1321, alla borde se, den är faktiskt bra.
 
Ikväll är det bara jag som ska äta middag, dom andra jobbar över och syrran ska äta hos sin boyfriend så kock Fanny ska slå till. Annars så blir det massa matteplugg, ska iallafall försöka förstå. Ska även läsa ur svenskaboken och läsa lite litteratur historia...
 
Så vi hörs senare!

Söndags mys

Har suttit i soffan hela dagen, läst lite av engelska boken och svenska boken. Lyssnat på musik och gjort naglarna, dom fick bli matta.

Snart är familjen hemma och ikväll blir det mys framför solsidan vilket blivit någon sort tradition här hemma. Alla trycks ner i vår lilla soffa för denna korta serie på endast 30 min om inte ens det.

Veckan blir tung med två prov, träning och stor planering. Väntar även på en vinterjacka och ett hästtäcke :)


söndag morgon

Godmorgon på er! hade ställt klockan på 09 imorse med den ringde aldrig så vaknade 10.20 Har nyss gjort frukost och innan det var jag ute med hunden på promenad i regnet. Ska straxt sätta mig och börja läsa böcker och kolla uppdatering på tävlingen syrran är på, hejja!  
 
Ni får lite inspiration såhär på söndags morgon.
 
soyymilk:

Day 2 #sodonewithbeingsick
Jess Hartomg waant

lördag kväll

Jobbade sten hårt hela dagen. Tycker det gick rätt fort men morgonen är alltid värst sen flyter ju allt på.
 
Struntade att rida gulan för min träningsvärk var inte rolig och fick aldrig riktigt med tid så han fick en hel vilo dag, lika bra när han skulle gå pass imorgon.
 
Kom hem vid 18 och landade i soffan direkt med mjukiskläder. Syrran har massor vänner från stan här så dom har tagit upp hela köket så jag fick äta middag i soffan men det är inget mig emot. Fått riktigt bra service här av dom också.
 
Imorgon är det söndag och jag hoppas på att träningsvärken är över. Ska vakna i tid och göra en massa nytta. Läsa böcker och plugga lite litteratur nu när svenska läraren fått upp ögonen på mig lite. Man blir ju så glad av det så man måste ju hålla igång. 
 
Nu ska jag kolla vidare på ett GG avsnitt innan jag hittar på något annat. 
 
 

victoria secret

I förrgår var ju victoria secret, ge mig allt jag ser!
 

jag lider

Tjenare på er! Hade kort skoldag med två lektioner, väntade en stund på Katre och sen gick vi mot stallet, trotasade min träningsvärk. Red ut över Nynäs gods och galopperade fortare än vinden. Fy satan vad kul vi hade, tror hästarna tyckte det var rikigt kul förutom när gulan får panik och springer från mig för då är det inte kul för mig, knäpphäst måste få bättre uppfostran.
 
Nu ligger jag hemma och gråter över min träningsvärk som bara blivit värre. Ska stalljobba imorgon så vi får se hur mycket jag kommer klara av. Men det är armarna som kommer arbeta mest. Nu ska jag vila vidare!

true


lär ju kunna gå imorgon

usch fy blä vad vi körde hårt på gymmet. Körde cykel som uppvärmning och sedan massa övningar på maskin plus utfall, benen började vika sig efter bara 30 min av passat, att gå upp och ner för kanter som trotarer är fan omöjligt. Kommer ligga fast i sängen imorgon.
 
Kom hem och åt två mackor och kaffe. Nu väntar jag på morsan som slutar 16 och 16.20 ska vi på utvecklingsamtal. Ordet får mig bara att vilja somna, seriöst. Sen ska jag hem och dö i min egna säng.

2012-11-07

Sitter hemma i soffan som vanlig alla dessa dagar. Ska straxt ta ut hunden på en kort promenad innan jag går och sover, mobilen ska bara ladda lite först. Annars så har jag hjälpt syrran med att färga hennes hår och har även beställt en vinterjacka, får se hur den sitter när den kommer hem. Beställde den från nelly och tro den kommer komma i början av nästa vecka. 
 
Imorgon slutar vi som vanligt 13.15 och jag och rebecca drar mot gymmet direkt. Det är alltid så tyst och skönt där på torsdagar så vi ska nog pumpa på hårt. Som vanligt har jag suttit hela dagen och läst massa med träningsbloggar, hittat ett par riktigt bra och peppande. 
 
 
 

Onsdag

Godmorgon! Sitter i soffan och väntar på att tiden ska gå fortare. Gick upp vid 8 och kom iväg med hunden och syrran på en promenad vid 08.30, var ute och gick i 1 timme.

Nu ska jag snart ta bussen till skolan och gå på tre lektioner sen är det slut för dagen. Alltså rätt snabb dag. Får se vad som händer sen, hem och läsa böcker antagligen.


tisdag

Kom nyss hem från gymmet, har hunnit sätta i mig lite yougurt i väntan på middagen ska bli klar.
 
Jag och Becca hann med en tidigare buss och var på gymmet ca 1 timme, bättre det än att inte gå dit alls. Körde mage och armar, tror det kommer kännas imorgon faktiskt. Imorgon blir det vila eller kanske en promenad, och på torsdag blir det gymmet igen och då är det rumpa och ben som gäller.
 
Ikväll ska jag sitta framför Gossip Girl och mysa med mig själv. Och imorgon har vi dessutom sovmorgon då våran första lektion är inställd så jag och syrran ska ta en lång promenad med hunden imorgonbitti (vilket vi bestämde oss för nu!) 
 
Men vi hörs senare! 

6 oktober

Godmorgon, skönt med sovmorgon men hade ställt klockan på 7 bara för att se 90210 innan jag skulle åka till skolan, ångrade mig snabbt och ändrade klockan till 8 men slutade med att jag hoppade in i duschen vid 7.20 och satte mig framför 90210 iallafall.
 
Nu är jag klar för skolan och det är rätt kort men långsam dag idag. Hoppas den går fort iallafall. Just nu sitter jag iallafall och läser massor med träningsbloggar, hittade några av bra igår och är helt fast. Eftersom gymmet gäller idag så är jag faktiskt sjukt taggad till det nu!
 
Idag blir det inget stall iallafall men måste försöka hitta täcke jag kan köpa då min lille ponnys täcke är snart helt upprivet och det var genomblött igår. Hörs senare!
 

jag står precis på gränsen

fashion-gals-oldschool:

….
o-x-i-d-e:

Too perf
albaniangirl96:

(via TumbleOn)
thestilettoeffect:

Jimmy Whoo?
pureilly:

q’d!
newyorksbabe:

I want her clothes

måndag

Tror ingen är glad över att skolan börjat igen. Att gå 8-16 i skolan en måndag efter ett lov är nog inte det roligaste heller och att dessutom gå till stallet direkt efter är nog inte heller så roligt. Men vilken tur att rida är något som man alltid orkar och tycker är kul.
 
Kom hem för någon timme sedan och fick i mig mat direkt och nu har jag precis druckit upp kaffet. Ska bara mysa framför tvn resten av kvällen för det är jag värd. Funderar på att unna mig lite glass men förtjänar jag det verkligen? 
Håller iallafall på att ladda ner massa gossip girl avsnitt, följde det konstant förra året tills ja jag upp av förvirring så nu ska jag försöka igen där jag slutade.
 
 

We got the world

Straxt efter förra inlägget somnade jag i sängen och sov en stund. Men nu har fixat en del så kan somna utan dåligt samvete.

Klockan står på 06.40, fyfan vad otaggad jag är. Hoppas dagen går fort även om den är hur lång som helst.

Bjuder på lite bilder från veckan

 


november

Kom nyss hem från Rebecca. Sov där inatt efter att vi festat hemma hos henne. Var dock inte så jätte taggad på fest men hade rätt kul endå. 
 
Insåg att det är november och det händer rätt roliga saker denna månad. Den 24e är det Swedish House Mafia, kommer bli sjukt jäkla grymt. Och helgen efter det så ska jag vara funktionär på Globen horse show med Katre och Elise. Tror vi kommer få det sjukt kul även om det kommer vara rätt mycket arbete. 
 
Nu ska jag börja plugga tror jag. Har lite till att skriva på min natur uppstats som ska in imorgon sen blir det nog tv mys resten av dagen. 
 

lördag

Godmorgon tänkte slänga in ett inlägg innan jag börjar göra massa nytta. Ställde klockan på 9 bara för att inte sova hela förmiddagen så nu måste jag komma igång efter att suttit här i 1 timme.
 
Ska skicka bilder till en tjej, skriva på min naturuppsats, kanske hinna gå ner till centrum och sola, packa upp väskan och packa ner kläder till ikväll. Vid lunch när mamma och pappa kommer hem ska jag åka mot stallet och rida. Sen blir det hem och fixa sig.
 
Så vi hörs kanske senare annars blir det imorgon. Nu ska jag börja göra något av min dag,

lördag

Godmorgon tänkte slänga in ett inlägg innan jag börjar göra massa nytta. Ställde klockan på 9 bara för att inte sova hela förmiddagen så nu måste jag komma igång efter att suttit här i 1 timme.
 
Ska skicka bilder till en tjej, skriva på min naturuppsats, kanske hinna gå ner till centrum och sola, packa upp väskan och packa ner kläder till ikväll. Vid lunch när mamma och pappa kommer hem ska jag åka mot stallet och rida. Sen blir det hem och fixa sig.
 
Så vi hörs kanske senare annars blir det imorgon. Nu ska jag börja göra något av min dag,

hemma

Fina tjejer! ♥
 
Nu är jag äntligen hemma. Mamma hämtade mig vid terminalen och vi körde hem rebecca. Körde även ner till Basse som flyttat till kalvö, ett annat stall. Mös en massa med han medans mamma fixade han mat. Sedan vart det en snabbis till konsum också.
 
Imorgon är det lördag och jag vill hinna med en del saker innan jag ska på halloween fest imorgon. Vad jag ska vara får ni se senare. Ska bli skönt att somna i sin egna säng inatt så ska snart flytta mig uppåt.

Sho

Tjenare! Dålig uppdatera jag är men njuter av lovet lite. Ligger just nu i sängen och pratar med min sovpartner Emma men nu kom becca och tog över.

Iallafall så åker vi hem imorgon. Ska bli skönt att få komma hem men vi har haft det riktigt mysigt här. Kollat film hela dagarna, ätit god mat och bara tagit det lugnt.

Nu ska jag fixa mig innan jag somnar, ha en bra natt allesammans puss och godnatt


RSS 2.0