Lördag kväll

Ligger i soffan, ska snart börja packa ridkläder och allt som ska med imorgon. Varit i stallet från 12.30-18.00 och fixat allt.

Imorgon åker vi till stallet 05.45, lastar 06.30. MYS!


lördag 29 sep

fan vad tiden ska gå fort, snart är det ju min födelsedag lixom! Med tanke på tävling imorgon så kommer jag nog aldrig glömma när jag fyllde 15 och det var dressyrtävling och efter ritten så sjöng hela läktaren för mig. 
 
Iallafall så ska jag åka till stallet om en timme eller lite senare. Ska börja med att putsa och packa. Sen ska jag rida vid 15-16 om jag inte rider ute lite tidigare. Sen ska ponnyn få bada och sen blir det massa fix och mys innan jag åker hem och sover. Händer lite annat roligare i stallet under dagen, kommer nog kissa på mig...

fredagsmys

Ligger i soffan tillsammans med mamma, båda är sjukt trött och vill bara somna. Helt ensamna hemma är vi idag. 
 
Klarade igenom veckan helt ok, vilket jag inte trott alls i söndags. Är beredd på att få mer uppgifter i handen nu. Tror de flesta veckorna kommer se ut såhär i 2an tragiskt nog.
 
Vid 14.00 drog jag och katre till stallet idag. Bytte om, hämtade lerig ponny, fixade och red lektion för sirpa. Han var inte världens finaste men jag fick lite grepp om hur jag ska tänka och fortsätta framåt. Alla tycker att det var tur att jag bytte häst för vi passar så bra tillsammans. Gulis var en favorit när jag var 12 så det gör inte mig något och det är kul att höra.
 
Desperata som jag och Katre är så tog vi oss till Lyckås Ridsport och shoppade. Fick med mig lite saker, inte jätte nödvändiga men rea som det är så passar man ju på!
 
Imorgon blir det mycket saker, kommer vara i stallet den mesta tiden!
 
 
 

Lindex

Min nya fina blus från Lindex, snygg eller vad?


Snart helg igen!

Äntligen helg, typ. Ligger redan i sängen, nyduschad och hunnit städat rummet lite.

Imorgon har jag träning vid 14, innan det skola och det innehåller matteprov vilket jag kommer facka totalt.

Avslutar med att ni får titta på denna sjuka bild, lite ont..


PISSVECKA

Nu är jag nere på botten, är i ett stort behov av "ta hand om mig själv dag" men det är verkligen fullt upp hela tiden. 
 
Så nu slänger jag mig under täcket och sover tills klockan ringer tidigt imorgon. Kommer ta några timmar tills jag somnar men bättre än att gå och lägga mig om två timmar och somna om 4 timmar. Imorgon är det inlämning i engelska och orientering som jag inte alls är redo för. G'night.
 

Onsdag

Åker till skolan om en timme. Kommer vara tuffdag med stress, detta är bara lugnet före stormen. Har en deadline i slutet av dagen, så det blir kul eller något.
 
Slutar 14.45 då tänker jag hoppa av i centrum och gå runt lite där. Sen måste jag hem och plugga och kolla igenom min uppsats som ska lämnas in imorgon. Kanske plugga lite matte tills jag ska åka till stallet och rida. Sjukt taggad på att rida. Tänker rida lite programledar inför söndag. 
 
Fina killen
 
 

Hungrig

Haloj på er! Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Riktigt svinhungrig är det vad jag är! 
Skolan gick väl snabbt idag, trots en håltimme på 2 timmar, fick endå sluta en halvtimme tidigare och jobbade klart ett arbete på hålen. Är otroligt sugen på att gå ner till lindex och kolla nya missoni kollektionen, men är fattig som ett as så får nog vänta tills imorgon då det finns pengar på kontot också!
 
Ikväll blir det engelska plugg och inget mer. 

Glad tjej

Hejhej! Som tidigare sagt så gick dagen sjukt fort idag, om veckans alla dagar går såhär fort så är det snart helg igen!
 
Ridningen gick riktigt bra idag, allt faller på plats och jag lär mig något nytt varje lektion. Väldigt behövligt att få hjälp av instruktör som jag inte fått på 2 veckor som jag sa tidigare. Så nu är jag riktigt glad! Ska rida onsdag, fredag och lördag, sedan är det ju tävling söndag så detta kommer nog bli riktigt bra!
 
Imorgon ska jag och mamma iväg till Gustavsberg tror jag, så hinner nog inte gymma som jag planerat. Måste hinna plugga och det går prio 1.
 
 
 

monday

tjejer♥
 
Äntligen är måndag över, vilket gick väldigt fort då dagen började men 1 lektion, sedan teater och workshop efter det och sen pytte kort lektion i natur innan jag fick sluta. Om 30 min ska jag fixa mig för stallet och sedan åka ner och rida. Ska äntligen få rida lektion för någon vilket jag inte gjort på 2-3 veckor. Behövligt!
 
Veckan kommer verkligen vara tuff med läxor, prov och inlämningar. Har suttit och pluggat lite sedan jag kom hem men kom inte fram till något vettigt att skriva på min uppsats så hoppas få lite hjälp i skolan imorgon. Nu ska jag sätta mig tillbaks i soffan och mysa innan jag ska byta om!

åh min skapare

vad jag är trött. fy. fan.
 
Kom nyss hem och slängde direkt på mig mjukskläder och sen i pang ner i soffan. Mina ögon är riktigt pömsiga just nu. Jobbigt nog är det långdag i skolan imorgon. Har massor med läxor och vet inte alls hur jag ska hinna med allt. 
 
Snart kommer mamma hem så hon får hjälpa mig reda ut allt detta trassel. Har också en grym syster som sätter på kaffe just nu, dagens hjälte!

Stallet

Det var tungt att gå upp imorse. Nu är jag i stallet, klara med morgonens sysslor. Så nu sitter jag här och läser lite tidningar i väntan på bättre tider. Vid 13 ska vi börja göra lunchstallet, sen slutar jag vid 18 tror jag.

Längtar till ikväll då jag kan krypa ner under täcket och bara mysa. Bjuder på lite från fredag!


Lördag kväll

Ligger i stora feta sängen, ensam. Om 5 timmar ska jag upp igen, lite trött jag kommer vara... Hela dagen har spenderats i soffan, tjejerna drog nyss så dom har jag mysigt med hela kvällen. Nu ska jag försöka sova :)

Fina hästis!


one day

 
Hej på er!
 
Igår hade jag lite vänner över, hade riktigt kul. Somnade nog vid 2 någongång helt ensam i en stor fet säng. Vaknade riktigt tidigt vid 8 och frös, så gick upp och gjorde eld och somnade på soffan. riktigt mysigt.
 
Nu har vi ätit pizza, städat, rebecca har dragit och jag måste straxt åka till stallet. Imorgon ska jag jobba hela dagen i stallet så ska bara sitta hemma och chilla ikväll! :)
 
 

Helg!

Älskar torsdags kvällar när man redan känner i kroppen att det är fredag snart. Har suttit och stresspluggat hela kvällen, jävla antik skit. Så sjukt konstiga namn och ord så allt bara snurrar i min lilla hjärna. Ska bara göra det där jäkla provet imorgon, sen är det bannemej FREDAG i kroppen. Självklart är det två lektioner till mig de kommer flyga förbi. I helgen stannar jag hemma, ska umgås med vänner, rida och jobba. Känns som denna helg kommer bjuda på bra saker, även om jag får jobba hela söndagen.. 
 
Nu blir det sängen och sen upp i tid för att hinna duscha och plugga innan det blir skola. TAGGISH
 
 
 
 
 
 

ONSDAG 2012-09-19

Hela kvällen har spenderats i stallet. Mys men tyvärr glömde jag kameran hemma, så vart rätt besviken. Red iallafall gulan och saker börjar falla på plats dock lite problem i galoppen.
 
Nu ska jag plugga lite engelska innan jag somnar, har läxförhör imorgon. Sedan har jag problem om jag åker iväg i helgen eller inte. Jobbigt men får se hur det blir när jag fått lite svar. Imorgon kommer även syster hem, ska bli kul och se hur brun hon är. Knäppt om hon är brunare än mig, vilket hon lär vara. 
Summer paradise!

midnight city

Sitter här och smålängtar efter min syster faktiskt. Tyvärr kommer hon hem torsdag eftermiddag och vi åker iväg fredag förmiddag så vi kommer inte kunna ses så länge.
 
Ska fota otroligt mycket när jag endå är iväg, finns så fina ställen på ön. Ska bara orka ta mig bort till dessa platser också. Får hoppas på att jag blir frisk när jag är där borta, så träningen kan börja nästa vecka. Sjukt sugen på att dra till gymmet imorgon men kommer nog ångra mig om jag gör det. 
 
Nu ska jag försöka sova, vilket tar mig 2 timmar tills jag somnar. 

 

inspo

 
Har frusit hela natten så nu är jag förskyld igen. Gick upp 7 idag för att hinna med allt, endå så sitter jag här helt klar och bussen går om en timme.
 
Så sjukt mycket plugg denna vecka så sitter och pluggar nu när jag endå har en timme på mig tills bussen går. Hör senare!

söndag

Har haft en helt okej dag.
 
Började med att baka bullar med mamma imorse. Sen kom vi iväg på en shoppingtur i farsta. Fick med mig bra saker och kom hem 1000 kr fattigare. Har också hunnit med att städa mitt rum så nu kan jag hoppas att det hålls rent resten av veckan.
 
Just nu vill jag bli helt frisk så jag kan ta mig till gymmet och börja träna. Börjar krypa i mig snart. Vågar ju inte börja träna tills jag är helt frisk för då kommer jag aldrig bli helt frisk. Hoppas på att veckan kan gå fort så jag kan komma från denna stad en stund. 
 

den här helgen sög ju

Ligger hemma i min säng, samma sak som igår. Somnade 2 inatt, vaknade 11, drog till stallet 12.30, var dum och inte gjorde allt jag skulle, åkte hem stressad som as vid 15.30, åkte till heron, åt mig fet på thaimat och biopopcorn. Åkte hem, väntade på att hitta på något men det blev ändrade planer.
 
Nu ska jag se film, böla och vänta in morgondagen då blir det bullbak och plugg. Vi hörs då!

mexico



Ta mig fram 153 dagar. Hotell frukost, värme, sol, sand, inte en enda bil (förutom polisbilen) golfbilar, inte en enda asvaltbit, färgglatt litet centrum.

Lite skönt det kommer bli, ska leva floppan och loppan där borta! Ska lätt köpa en mexikansk hatt med mig hem!
 
 

hemma idag också

Var så sjukt jobbigt imorse när klockan ringde 06.30, min kropp kändes som en tung sten. Mamma kom med alvedon och jag somnade om till 08, satte på film och tillslut somnade jag igen med ljud från grannen som borrade som aldrig förr. Vaknade vid 11, trodde aldrig på klockan när jag vaknade men kroppen behövde det tror jag.
 
Måste missat otroligt mycket i skolan efter denna vecka när jag varit hemma. Hoppas på att få kunna jobba igen allt i helgen eller något. Måste till skolan imorgon, gå på lektion eller inte. Måste hämta skolböcker. Men för hoppningsvis kan jag nog gå på lektioner också. Nu ska jag lida i min bastu aka kropp.

onsdag

Hej på er! dålig uppdatering här men det kan vara för jag är sjuk. Började i lördags och med två intensiva dagar med ridning så var min kropp döende. Förskyld = ont i öronen, eftersom jag redan har problem med öronen så har det gjort bara saken värre, hostar, ont i halsen också. Tog mig till skolan igår men klarade inte mer än två lektioner. Kan inte sova på natten för jag hör konsitgt ljud i mina öron också. Bra jag har det!
 
Nu ligger jag iallafall i soffan, ser på film, hittar lite inspiration på allt möjligt och knaprar på halstabeltter. Hoppas min mamma kommer snart så hon kan göra mig sällskap och göra mat åt mig. Hungrar ihjäl!

Följ våran hästblogg

Alla hästmänniskor här kan väl börja läsa min och katres hästblogg. Mycket uppdatering!
 
teamridskola.blogg.se
 

Sjukis

Ligger hemma i soffan och ser på film. Vaknade med feta huvudvärken, täppt i näsan och hostar som en 90åring. Hade halsont redan i lördags så visste att något var på gång.

Iallafall gick tävling igår riktigt bra. En 3e placering med laget. Sjukt bra vi är! Kommer upp bilder senare. Nu ska jag vila vidare.


lördag

Godmorgon. Vaknade för en timme sen och hade sjukt ont i halsen, kunde inte svälja. Bajs. Gick upp och drack kaffe och sen hamnade jag i sängen igen. Får se hur denna dag går med halsont och en sträckning i låret, aj. 
 
Ska sätta mig med spanska glosor snart och sedan packa fram tävlingskläderna och ta mig till stallet. Lär vara klara inatt med all fixning med våra ponnysar + tävling. Tävlingen slutar 18, sen är det mysig middag och häng med ungdomarna där. Och sen måste vi fixa våra ponnysar. Klockan står på 04.00 på söndag morgon och lastar 05.15 skulle jag tro. KUL FÖR MIG!

NO STRESS





första dagen på gymmet

Sitter i soffan, med träningskläderna på fortfarande. Var på gymmet första gången idag sen i våras. Var så skönt med det hände en sjuk grej så jag kommer aldrig våga gå dit ensam iallafall! usch. 
 
Straxt ska jag fixa lite saker innan jag kan lägga mig i sängen och se film. Sista sovmorgonen på fredagar imorgon, sen sätts en ny lektion in där och då har jag bara två dagar kvar med sovmorgon. Ledsen man blir.. 
 
I helgen är det full rulle, imorgon ska vi först se fotboll på kvarnängen, Tävling på lördag samt fix inför söndagens tävling och möte med ungdomarna på klubben. Och söndag blir det allsvenskan tävling hela dagen, sjukt taggad! Även om jag fått bytt häst så tror jag att det kommer gå helt ok! 

mot stallet

Hejhej! 
 
Nu börjar skolan dra igång. Satte mig och pluggade direkt när jag kom hem, andra läxan för veckan och det kommer bli värre. Måste försöka planera bättre.
 
Straxt åker jag till stallet. Ska rida Gulan, får bli dressyrprogam i ridhuset inför söndagens allsvenska. Sen ska Basse skrittas förhand då han har fått en liten sträckning i ryggen. Han passade på när ryttaren är på semester. Får hoppas att jag kan fota lite när de andra hoppar också, skulle vara roligt när det bjuder på fint väder!

good time

Godmorgon! Sitter och dricker morgon kaffe i soffan. Vanligtvis kunde jag sova just nu men ska till läkaren om 1 timme, hoppas att allt kan bli bra snart så jag slipper gå runt och ha ont hela tiden. 
 
Igår så gick skolan rätt fort, syster hämtade mig och körde hem mig så jag hann äta innan jag skulle cykla till stallet. Älskade syster som jag ska klara mig utan i nästan 3 veckor, aldrig varit ifrån varann så lång tid. Kom iallafall till stallet och fick ett erbjudande om att byta häst. Red en annan häst på passet och det blir ett byte inför helgens tävling. Har ridit på denna ponny förut och då total vägra han galoppera inne på banan.. Ser fram mot helgen nu haha. 
 
haha, 3 år sedan måste det vara. tiden går fort.
 

Bilder lagSM









söndag

Hej hej! Nu har vi kommit hem från dagens tävling. Var där hela storhäst klassen, fick sitta vid feta hindret och det hände ofta något spännade runt om oss så det var inte så tråkigt. Kan slänga upp lite bilder senare!
 
Nu ska jag slänga mig in i duschen och se på film tills jag somnar. Heldag i skolan imorgon. 8-17, KUL! Blir att skynda till stallet efteråt. 
 
Längtar mest till nästa helg då det är tävling debut lokalt för mig och knasboll. åh vad jag är taggad redan!

I'm that star up in the sky

haloj peps.
 
Har haft en grymt bra dag i stallet, det är som terapi att åka dit. Man blir alltid så lugn och jag kan alltid mig själv där. Stallet bjöd på ridning i spöregn, umgås med 12åringar och massa med hästlukt. Min knasboll var något fin idag när hon väl lyssnade. Hoppas på att nästa helg blir lyckad och jag slipper blod svett och tårar. 
 
Ska ställa klockan på 9 imorgon så jag kan plugga innan jag åker till runsten vid 11.30 där tänkte jag leka fotograf, har saknat att trycka bilder. Söndagen blir inte så mycket bättre! 
 
 
 
 

RSS 2.0