And I've been a fool and I've been blind

Har inte varit i stallet på hela veckan, sjukt skönt med lite frihet men saknar att vara där. Vill sitta upp på min knasboll som jag konstigt nog saknar även om det var kaos i söndags mellan oss två.
 
Iallafall så ska jag försöka tvinga mig ut på en promenad med hunden nu. Behöver börja röra på mig så nu ska jag gå långt åt helvete så jag kan tvinga mig att gå hem också. Sedan blir det en promenad imorgonbitti dessutom, bäst att börja hårt! Ska först lägga in mer musik på min spotifylista eftersom jag råkade radera den igår.. Plus att klockan ska bli mer innan jag går.
 
Imorgon har jag 3 lektioner sen är det helg!
 
 
 
 

29 augusti

Hejhej! 
 
Har haft en bra dag inne i stan med klassen. Började dagen med att köpa en jacka som jag tittat på länge, mumma + happy = fattig + fortfarande happy. Sedan vart det PizzaHut till lunch, satt bra i min mage som inte ens fått frukost.  Sedan började en lång promenad i sommarvärmen, alla hade höstkläder på sig och det var strålade sol och 20+ ute. Smarta människor.
 
Kom tillslut fram till Filmhuset med hjälp av buss, tur det. Frontade och fick sitta på frontrow, kommer bli kändis! (pinsamt, satt näst längst ut på kanten i mörkret) Iallafall var det helt ok show med den där olle, klart värt när man kliver ut studion och får en goooodiebag.
 
Nu är jag trött tjej, ska ta en kalldusch, hoppa i mjukiskläder och mysa på rummet i min ensamhet tills jag somnar.  Imorgon går jag 8-13, alltså rätt ok dag! Då ska jag hem och plugga faktiskt, om inget annat roligt händer!
 

170 dagar

 
kan inte vänta längre!

mitt livs sämsta helg

Hej på er! Kom nyss hem från skolan, trodde jag skulle sluta senare men som tur fick vi gå tidigare. Behövdes!
 
Har haft riktigt dålig helg, orkar inte skriva upp 100 orsaker för ni kommer endå inte förstå hur jobbigt och tufft det varit. Somnade iallafall 22 igår helt utmattad och nästan självmordbenägen. Kom som tur upp ur sängen imorse vilket jag inte trodde jag skulle göra.
 
Nu börjar ny vecka och första riktigta skolveckan. Kommer vara helt slut till helgen som vilken tur är oplanerad. Vi hörs!

A man from argentina

hej på er! Kommer aldrig klara av att sluta skriva här, kommer alltid tillbaks hit. 
 
Skolan började i måndags, allt har gått riktigt bra så hoppas att det rullar på såhär nu. Alla dagar känns helt ok och vi har löst alla problem med schema och lärare. 
 
Idag slutade vi 13.15, tog bussen till centrum med Emma, åt på subway och sen gick vi hem till mig med godispåse och latade oss i soffan tills middagen var klar. Riktigt skön dag! 
 
Imorgon är det redan fredag, sovmorgon och 3 lektioner är riktigt najs. Dessutom kommer Marika hit imorgon som inte kan göra helgen bättre. Hela helgen kommer spenderas i stallet. På lördag är det invigning för våran nya ridstig och jag ska vara med och "tävla" mot cyklarna som vi delar stigen med. Måste rida och bada ponnyn också. Sedan är det tävling hela söndag och stalljobbar dessutom. Måste vara i stallet 06.00 om jag ska klara allt så hela lördag kväll är mina planer förstörda :( Hate this feeling.
 

The reckless

And if you're still breathing, you're the lucky ones.
'Cause most of us are heaving through corrupted lungs.
Setting fire to our insides for fun
Collecting names of the lovers that went wrong
The lovers that went wrong

We are the reckless, 
We are the wild youth


 
 

skitdag

Första skoldagen. Mitt liv ändrades från bra till sämst på detta dygn..... kul!
 
Skolan gav mig huvudvärk, ridningen gick åt helvete, har glömt att ta hand om mina öron (haha låter knäppt) och jag måste bestämma mig hur jag ska lösa morgondagen...
 
Vill bara ta ledigt och åka utomlands nu. äckel svergie. Nu ska jag äta chips tills mamma kommer hem och kan dra mig till duschen!

hejhej

hatar den här bloggen så hoppas ni som tittar in skäms för ni är här inne och letar uppdatering........................
 
börjat blogga på annan blogg som inte avslöjas än så vi får se då, när det blir och sååååå. top secret så länge lixom. men nu ska jag borsta gaddarna och se oth!

don't you worry child

Känner mig äntligen levande. Har haft en bra dag på nixta med några vänner, man kan ha roligt även om solen inte är framme. Åkte till stallet efter middagen och senare ikväll kom tjejerna hem till mig och vi pratade resor och åt godis, mysigt! 
 
Eftersom jag och Emma vaknade tidigt imorse och var svinhungriga (iallafall jag) så ska jag ta en lång sovmorgon imorgon. Behöver jag innan skolan börjar! Lär inte vara lite tufft nu i 2an. Dessutom måste jag komma igång med tränigen så jag kanske kommer ut på en långpromenad imorgon, skulle inte vara fel. Annars får dagen bli som den blir, billyspizza och film låter inte heller fel!

jobbig vecka

Är helt slut! Har varit på läger hela veckan. Den har innehållit massor med träning, både för ryttare och häst. Benita hade riktig träningsvärk i onsdagskväll så det var ju bara jobbigare för mig! Annars har veckan gått jätte bra!
 
Nu är det slut på läger och ska ta en långdusch snart. Är trött i mitt huvud och kropp så nu ska jag vila hela veckan innan skolan börjar. Imorgon ska jag och mamma åka in till stan och shoppa dessutom så det blir riktigt bra!

väldigt mycket OS

hej på er! Idag är jag helt ensam hemma, bara jag och hunden här. Resten är i mantorp och hjälper amanda på tävling.
 
Har legat i solen en stund, men huvudvärken stoppar mig rätt ofta så sitter för det mesta inne och kollar OS. Hoppnigen började idag, det har gått rätt bra för svergie hitills, eller Lisen ramlade av men 2 felfria har vi och RGB är det vi väntar på nu. Spännade då har vi ett bra lag om han klarar sig felfri.
 
Ikväll ska jag träffa mina vänner, blir middag på Freja och sedan får vi se vad vi hittar på. Ska åka till runsten imorgon och se på SM finalerna så det får inte bli för sen kväll. Nu ska jag vänta in RGBs ritt.

fredag

Intervjuen gick bra. Först satt vi och pratade vad Fälttävlan går ut på sedan tog vi oss ner på terrängbanan och blev fotade. Får  se vad blir av denna intervju. Verkade vara rätt kul att åka på dessa jobb och skulle inte banga på att bli hästjournalist.
 
Inga fler planer för dagen iallafall. Ska hoppa in i duschen och fräsha upp mig lite iallafall. Planera lite matsäck inför lägerveckan. 
Kommer alltid vara min favorit!

Blir en morgon i stallet

Hejhej!
 
Klockan var ställd på 08.30, var dötrött när den ringde. Klockan 10.00 ska jag befinna mig istallet tillsammans med resten av terrängryttarna. Vi ska bli intervjuade av lokaltidningen om Fälttävlan p.g.a av vi faktiskt tog silver häromdagen. Vi är faktiskt en ridskola med inriktning mot Fälttävlan.
 
Skulle igentligen ta mig in mot stan idag men det blev inte så. Men det gör inte mig något för jag spenderar gärna lite tid i stallet. MYS!

RSS 2.0