Otur

Hade en fet oturs dag igår och tror det fortsätter idag med. Fick veta att jag börjar 8.45 när jag satt på bussen och vaknade med nackspärr. Men snart kommer becca och gör mig sällskap så blir inte så ensam iallafall, vilken bror!


29 januari

Godmorgon! Gick upp vid 07.30 och drack kaffe som jag samtidigt såg ett avsnitt av The Carrie Diaries, as bra serie! Men snart ska jag istället åka till skolan, hoppas dagen går fort. Är äckligt trött på skolan just nu och vill bara åka härifrån och det är inte lång tid kvar nu.
 
Har inget intresse för att blogga heller, så vi hörs senare!

Interior

 
Ska äntligen få byta rum! Men det kommer ta en månad tills jag gör det och det menas med att jag har lång tid på mig att planera lite. Letar inspiration jämt och kan inte sluta drömma om dagen jag flyttar hemifrån.
 
 

soffhäng

Våran lunch idag, kaffe och scones
 
Hej på er! Hela dagen har spederats i soffan med Jossan. Min syster gjorde sällskap också och till lunch gjorde vi scones och lite senare började dom med jossans hår. Mamma och Pappa kom hem vid 17 tiden, de har varit iväg på spa ett helt dygn i sandhamn. Iallafall så drog jossan hem och jag inväntade ponnyakuten.
 
Efter ponnyakuten så tog jag och syrran en välbehövlig kväll i bastun, så otroligt skönt och det kunde inte bli en bättre söndag än såhär. Imorgon är det skola och foto inlämning, låt dagen gå fort.

Söndag

Den här helgen gick fort! Det är redan söndag. Jag och jossan ligger i soffan och ser på tv. Igår var vi på Emmas 18år fest och vi drog där ifrån vid 2 tiden. Jag tog det rätt lugnt och var nykter hela kvällen men vaknade med huvudvärk så mår inte så jätte bra.

Idag ska jag bara ta det lugnt, vid 3 åker jag och syster till stallet och fotar. Sen ska jossan komma hit ikväll och fixa håret. Men vi hörs senare!


inspo

officiallanaa:

.

Where Fashion & Bullshit Meet.
Michigan Avenue 🏢 #throwback #Chicago #river #view
 

Hockey

Hej! Ligger för tillfället och ser film i sängen. Har spenderat min fredagskväll i en ishall och tittat på hockey, jag som är världens hästnörd men det var inte första gången jag gjorde det iallafall. Men det var rätt kul, spännande och McDonalds på vägen hem var bäst.

Imorgon har jag fullspäckad dag så ska snart sova. Hörs senare!


24 januari

Inlägget imorse skulle in på andra bloggen så tog bort det.
 
Iallafall så var jag och becca på gymmet igår, körde mage och rygg. Träningsvärken har kommit fram efter dagen, speciellt i magen. Var och red igår också och då tränade vi mycket på att sträcka på benen och hålla hållningen så de tog rätt mycket energi också. Var helt slut när jag kom hem igår.
 
Idag gick fick vi kort skoldag då engelskan var inställt och vi gjorde inget speciellt på de andra lektionerna så vi jag och jossan var på gymmet vid 13.30 och stod på crosstrainer i en timme. Trodde aldrig att jag skulle klara av det och jag kan inte förklara hur jobbigt det var efter bara 20 min. Kom hem för 45 min sedan och gjorde mat åt mig direkt.
 
Ska sätta på kaffe åt mamma nu som kommer hem strax. Ska åka till stallet senare ikväll så nu ska jag vila i soffan tills middagen är klart!
 
gonnabeaskinnyme:

weight loss blog! lets do this together!!tighttummy:

breaktwentyfour:

i didn’t even realize this had so many notes holy cow but thank you to whoever changed the source i am judging you so hard bye

www.tighttummy.tumblr.com

23 januari

Hej! Igår hade jag ingen tid att uppdatera, skolan gick fort och när vi slutat hämtade mamma upp mig vid skolan. Vi åkte iväg för jag skulle få en ansiktsbehandling som jag fick i julklapp, det tog 1,5 timme och det var det skönaste jag gjort.
 
Men nu är det onsdag och om en timme åker jag till skolan. Har rätt lugnt men lång dag i skolan med tråkiga lektioner men efter skolan drar jag och becca till gymmet. Kör nog hårt i en timme sen måste jag hem och byta om till stallet. Ingen vila alls men har inga läxor eller iallafall vad jag kommer på. Är hemma från stallet efter 20 tiden och då blir det sängen direkt.
 
l-yps:

yum strawberries

Where Fashion & Bullshit Meet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baka

Hej Hej! Har nyss bakat klart mina kladdkakemuffins här hemma, har inte vågat smakat än men ska nog ta en snart. Ska ta med dom till våran lilla feministgrupp imorgon (spanska lektionen) Hoppas dom blir glada för imorgon har vi litet glosförhör också som kan dra ner humöret lite...
 
Gick i skolan rätt länge idag men det gick snabbt och sista lektionen fotograferade vi i studion. Vart inte helt nöjd men det får duga helt enkelt. Efter skolan drog jag och becca till gymmet, körde ett stenhårt benpass i 1timme och kände att vi likagärna kunde kört en timme när vi stod vid dörren. Men imorgon kör vi igen!
 
Nu ska plugga spanska glosor och läsa igenom min text till talet imorgon.

Väska

Zara & Micheal Kors
 
Är verkligen i behov av en ny väska! Funderar på att köpa väskan från Zara på bilden, men ska kolla utbudet i Mexico innan jag köper något. Om jag inte hittar någon i Mexico blir det nog den! Men Michael Kors väskan är så jävla snygg så jag vill dö.
 

Söndag

Vaknade vid 10 och ligger fortfarande i sängen. Var nere och gjorde frukost och tog med det till sängen. Mys söndag! Men nu ska jag börja plocka undan och städa hela rummet, familjen är iväg på hästträning så jag är ensam hela dagen.


lördagsmys!

Hej på er!
 
Sitter uppe på rummet och försöker värma upp kroppen efter en dag i kylan, kom hem för 30 min sen och hoppade in i duschen nästan direkt. Mina tår är ihjälfrysna men vi hade rätt kul. Jag Katre och Elise red ut till Våtmarken/kalvö och red på deras travbana. Var lite struligt med våra fega ponnysar men vi fick galoppera rätt mycket och ponnysarna hade kul! Iallafall min som fick till några bockprång! Kom tillbaks till stallet vid 14 och fotade hästarna i hagen.
 
Nu ska jag värma mina fötter lite, och fixa mig. Sen ska jag och syrran hämta upp thaimat innan vi åker till My. Hörs senare!
 
Bild från min instagram! emoji

Fredag

Stannade hemma idag, vaknade upp med huvudvärk tredje dagen i rad så jag somnade om och hoppades på att det skulle gå över, vilket det aldrig gjorde så nu ligger jag här i min säng med huvudvärk fortfarande. Lite bättre är det men jag börjar bli riktigt jävla rastlös så jag har lust att springa runt hela huset.

Hela dagen tog jag små powernaps i soffan, fick ryck, gjorde chockladbollar (som redan är slut) och såg några avsnitt OTH.

Imorgon ska jag rida ut med Katre, fota hästarna och ha stallmöte hos My. Mysigt!


bra tjejer!

 
weareallangels:

fit-sexy-lovely:

thinmepretty110:

vs-angelwings:

The reality of modelling and the fashion industry! This is the photo the anon was talking about earlier. 

That’s horrible!!

sigh :(

I’m always wondring about the fact how the fuck they maintain their skin and teeth to look so awesome … mine get shittier and shhittier after I started -.-*

Onsdag

Vaknade upp med huvudvärk och det fortsatte hela dagen. Var längesen jag hade sån jobbig huvudvärk jag hade och det försvinner aldrig (har den fortfarande) kan hoppas att det försvinner efter lite sömn.
 
Men iallafall hade en tung och jobbig dag, kämpade hårt på gymmet, kom hem och hjälpte till i maten, fick stressa i mig den för att sedan byta om och åka till stallet, fick rida i världens obekvämaste sadel, hade en fin ponny som sprang på utan problem och en massa andra händelser idag som gör att jag bara vill stänga av världen och sova tills jag vaknar utan väckarklocka.
 
Så nu säger jag hejdå och uppdaterar senare!

Träna

 
Igår var vi tjejer och tränade. Jag och becca körde ben och jag kan ju säga att det känns idag. Imorgon ska jag och becca dit igen och träna! Känns som att vi kommer komma igång nu och köra hela vägen till sommaren. Det ska iallafall jag försöka göra! Som tur är så har vi gym på ett av hotellen i Mexico men det lär nog sluta med helsemster = utan träning och cola varje dag!

15 januari

Godmorgon! Sitter i soffan med en koppkaffe och har precis tryckt i mig frukost. Har alltid svårt att äta frukost men det börjar bli bättre. Börjar 10.05 idag och då har vi svenska, efter det ska jag och 3 tjejer till ställa oss i studion och fotografera. Har en idé i huvudet så får hoppas att någon ställer upp, har deadline om två veckor på den om jag inte har helt fel så bäst att börja nu.
 
Efter skolan ska jag och becca till haninge en sväng, ska försöka hålla i pengarna men det kommer sluta med att jag gjort slut på alla pengar. Men nu ska jag gå ut med hunden så vi hörs senare!
 
 

Monday

Hej! Trodde jag skulle komma till skolan och ha världens jobbigaste skoldag, slutade med att vi drog till gymmet vid 12 då våran lärare var borta och vi flörtade bort den sista lektionen. Var rätt skönt att gymma och kände mig jätte duktig efter, kommer nog kännas imorgon... Var hemma 14 och åt nybakta scones framför OTH, riktigt mysigt.
 
Nu ska jag göra middag åt mig själv eftersom dom andra skulle äta fisk idag. Sen ska jag försöka plugga lite, men om jag känner mig själv kommer det sluta med att jag sitter framför datorn och drömmer bort.. Standard.
 
 
 
 

En månad kvar!


Helgen

Hej! Har inte datorn framme så bloggar från mobilen. Hatar det men har endå bilder här som jag kan bjuda på.

I fredags så tog jag ett långt mysigt bad efter ridningen och somnade rätt tidigt. I lördags så vaknade jag vid 10 och vid 12 åkte jag och mamma in till Farsta centrum för att köpa något på Make Up Store för presentkortet jag fick i julklapp, köpte ett puder och gick runt och tittade i butiker utan att köpa något, måste hålla i pengarna nu. Kom hem vid 15 och åkte nästan direkt till stallet och red, älskar att vara i stallet! Världens bästa plats! Hade gäster hemma så åt middag och efterrätt innan jag drog till Matilda. Fick äntligen träffa becca, har saknat henne så mycket! Fick jätte fint armband av henne, tack!

Söndag har jag bara spenderat i soffan, åt våfflor till lunch och tog en långpromenad efter det. Såg även några OTH avsnitt innan middagen.

Nu ska jag sova, lång skoldag imorgon och efter skolan blir det gymmet!


Världens bästa!

Kolla in http://fannysomryttare.blogg.se för att se videos från ridningen igår, sjukt fin!


Tröttmössa

Go' kväll! Sitter äntligen i soffan efter en lång dag. Kom till skolan vid 10 och insåg att våran lärare var borta så vi satte oss i datasalen och gjorde ingen nytta alls. Hade lunch och sen matte vilket gick fort så slutade 12.20 väntade på Katre men gick till stallet själv efter 30min. Hon kom strax efter mig och vi började pyssla i stallet och red inne i ridhuset. Håller på att somna just ju efter denna tunga vecka i skolan, tog en kopp kaffe men det hjälpte inte, kommer sluta med att jag somnar efter middagen idag vilket är snart..


NEW

Lite saker som jag beställt hem, fick även med en kjol men den var svår att fånga på bild. 
 
Bikinis 1 & 2 - Issue 1.3 H&M
 
Byxdress Nelly Trend
 

10-01-13

Hej hej! Kom precis hem från en sjukt seg skoldag och en runda i centrum. Skoldagen avslutades med ett kursprov i matte 1b vilket gick åt helvete, förstod inte en enda fråga så satt och åt godis tills vi fick gå. Passade på att hoppa av i centrum och göra lite saker och sen gå hem i kylan. Nu sitter jag under filten med kaffe och ser något musik skit med Tomas Ledin på tv, rätt mysigt endå! Imorgon är det fredag och den är verkligen välkommen. På lördag kommer becca hem så vi ska nog ses i helgen, hon är så saknad min fina vän! Hon är säkert jätte brun och haft det jätte bra men snart är det min tur att åka, längtar verkligen jätte mycket just nu!
 
Har dessutom beställt massor med kläder till resan, haha. Känns som att jag shoppat för en hel sommar, tre bikinis, kjol och toppar. Kan visa bilder senare! Nu ska jag ta ut hunden på promenad, mamma kommer hem vid 16 och då åker vi till stallet. 
 
Snodde någons bild från instagram, hur härligt?

08 januari - sveriges mästerkock

Hej på er! Kom hem från skolan vid 16 och då hamnade jag i soffan direkt. Ville verkligen gå och sova men jag ville inte förstöra nattsömnen så jag höll mig vaken och hjälpte mamma med maten. Världens godaste maträtt vart det också, kyckling pasta. Tror jag faktiskt valde fel linje, älskar att laga mat! Sitter för stunden och äter samtidigt som jag ser på Sveriges mästerkock, får glädjetårar för deras skull... Så himla bra program ju!
 
Men ska snart gå och sova eftersom jag knappt fick någon sömn inatt som alla andra. Dessutom ringde ju klockan tidigt som sagt. Har sovmorgon men ska nog ta ut hunden på morgon promenad och kanske får jag med min syster också! okej, tog en halvtimme för mig att skriva det här så nu är sveriges mästerkock slut och fanny p loggar ut ;)

Farsta

Godmorgon! Imorse ringde min klocka vid 06.20, skulle nämnligen in till farsta till min tandläkare, så jag och pappa var där vid 08 tiden, 5 min senare var vi klara så fick skjuss hem i snöstormen också. Nu är jag hemma igen och väntar på att bussen ska gå till skolan om den nu går men det får vi se. Börjar 10.05 så jag missade min längsta sovmorgon... Men tror jag överlever skoldagen iallafall.
 
Har inga andra planer idag men jag skulle behöva hoppa av i cetrum efter skolan. Hoppas denna vecka går fort så det blir helg snart! Nu ska jag gå och fixa det sista innan jag tar bussen till skolan, spännade.. Vi hörs sen!

07 januari 2013

Ledigheten har verkligen fått mig att fundera rätt mycket. seven days a week, every minute of the day. Tror det kan vara för att det nya året börjar och jag faktiskt förstår hur mycket jag faktiskt ångrar, och hur det hade sett ut om jag gjort saker annorlunda. Kommer på saker jag ångrar för varje dag som går.  
 
Imorgon börjar skolan igen, är inte alls taggad. Har så mycket andra saker jag skulle vilja göra istället. Men jag har feta matteprovet på torsdag, vilket kommer gå åt helvete hur mycket jag än försöker att plugga. Har redan ställt in mig på att gå om kursen för jag förstår verkligen ingenting. Sen måste jag klarar av alla andra ämnen och jag får ångest så fort jag tänker på det. usch.
 
Nej, nu ska jag se på det bästa programet tills jag ska sova ikväll och programmet heter faktiskt vi på salkråkan och jag kan inte drömma om ett bättre ställe än där just nu.
 

Sista lovdagen

Sitter nere i soffan och har precis tryckt i mig pannkakor till frukost. Har feta träningsvärken så kan knappt röra mig, mysigt för då får jag sitta inne hela dagen. Förutom när jag ska ut med hunden. Så idag har jag inget speciellt jag ska göra, bara vila upp mig inför skolan..


...

Bjuder på lite fina bilder igen, bättre än text.
 
thatgirlwiththeafro:

http://thatgirlwiththeafro.tumblr.com
crayyy:

http://instagram.com/shauna_mn

Omgfashion-gals-oldschool:

…….gardenic:

queued☯
Waaaaanttt
 

lördag

Hej! Sitter hemma med matkoma för tillfället. Åt feta middagen med familjen och steffie, mys. Har bloggat dåligt men har inget vettigt att säga. Har gjort lite olika saker under dessa dagar och passat på att vila ut mig ordentligt innan skolan börjar, vilket också känns förjävla värdelöst. 40 dagar kvar till nästa ledighet och det kan inte sitta bättre.
 
Ikväll ska jag sitta uppe på mitt rum tillsammans med oth. Blir inte bättre lördag kväll än så, men först blir det duschen! 

Fredagsmys

Morgonmyser i soffan med kaffe och min nya träningsbok som jag fick i julklapp!

Har saker jag skulle vilja göra idag så har inte hela dagen på mig. För övrigt känns det som vår ute, härligt!


Hatar mitt liv

Hela min kropp består av ärr p.g.a. min klumpighet. Nu har det blivit värre! Min klänning som jag hade på nyår gav feta såren. Se upp för bild med mycket hud! Men jag ska nog aldrig mer bära paljettklänning, ser ut som jag var med i fight eller något!


falla fritt


http://young-wild-styled.tumblr.com/
 

trött

Dagen har rullat på, var ute och gick med syrran tidigt imorse. Behövde sömnen men hon drog upp mig ur sängen tillslut. Promenaden var iallafall skön och väldigt behövlig så det var bra att hon tvingade upp mig. 
 
Har feta ångesten just nu så vill bara slänga mig i min säng och se på film tills jorden går under men så funkar det inte. Väntar just nu på att morsan ska ringa upp mig eller något eftersom hon inte svarat på mina 100 samtal. damp. Ska försöka överleva lovet just nu bara sen får vi se vad 2013 har att bjuda på, inget roligt just nu iallafall.
 
 

Nyår 2013

  
  
  
 
Det började med att vi tjejer fixade oss här hemma, åt tvårätters (skulle vara tre) men vi vart proppmätta. Innan tolvslaget rullade det in lite folk och vi stod ute på gatan och firade in nya året med skumpa och tomtebloss. Sedan kom det fler och fler, var lite kaos ett tag men det slutade vid 05 då sista grabbarna sprang till tåget. Städade en massa innan jag och Katre gick och sov, jossan var bekväm och sov på soffan (onormal)
 
Denna sega dag vart det en massa städning, PowerNaps på soffan och pizza som resten av värlens befolkning. Nu väntar jag på Melissa Horns speling från cirkus som ska visas vid 22.30 på tv.
 
Gott nytt år på er för det här året ska bli grymt! Det blir vad du gör det till!
 

1 januari 2013

 
Tänkte bara slänge in ett hej! Vaknade lite innan tolv och började städa, tog några små pauser i soffan och fortsatte. Bloggar mer senare och bjuder på bilder då!
 

RSS 2.0