New year



Rebecca och jag för två år sen. Kul hade vi den kvällen!

Nu har jag varit i stallet vå rundor idag och åker en sista straxt. Har fixat det mesta för nyår. Packat väskan osv. Blir bara att åka direkt till jossan efter stallet, fräsh! Puss på er och gott nytt år vänner!

DETAILS


skor- BIKBOK mask- EGEN DESIGNAD

fredag

Hejhej! Känns verkligen inte som fredag, glömmer bort dagarna på lovet..

Vaknade vid 10 och åkte efter någon timme till stallet och red. Min häst är underbar ♥ Var i stallet rätt länge tills jag kom hem.

Har väl haft ren tur idag antar jag. Vakande till nils karlsson pyssling. Nykokat kaffe när jag kom ner. Sköna polare i stallet som gör det lite roligare att vara där. Fixat klart allt för nyår. Och när jag kom hem ligger min nyårs klänning kommen och fick först lite ryck om vilken klänning jag ska ha. Men det bestämmer jag imorgon när det är dax. Men nu är iallafall allt klart.

Imorgon blir en väldigt jobbig dag då det blir stress mellan lugnet.. Men har planerat hur allt ska gå till, tror jag.


Nils

Tur man har när man vaknar och sätter på TVn så är Nils Karlsson pyssling på tv.

Kommer väl hoppa ur sängen snart och åka mot stallet :)


21.52



Här får ni en bild! På ett halvstökit rum och syrrans gamla byxor som jag testade nyss. Uber sköna och snygga på. Nu är jag jeansrik igen!

Kom hem från rebcca för en stund sen. Vi hade mys i hennes källartoa en timme när emma färgade håret. Imorgon ska jag först sova tills jag vaknar och sen åka till stallet. Sen måste jag ner på centrum och köpa lite nyårs grejer innan jag lämnar kläder hos jossan för lördag blir stressig dag! Nu ska jag fixa iordning lite!

Torsdag

Hej!
Har varit iväg hela dagen och nu strular internetet på min dator.. Hoppas att snart få igång det. Bjuder på två bilder från idag!


spottar denna dag

Vaknade 10.00 och slängde mig upp för att snabbt åka till stallet. Kom hem och huvudvärken kom som en bomb. Har legat på rummet i några timmar och spilt tid. Men aj vad mitt huvud gör ont. Kan inte sova heller. Tillslut fick jag väl ryck och tog bort mitt skrivbord. Nu ska det ändras här!

Förlåt för slarvskrivning men pallar verkligen inte. Imorgon hoppas jag på bättre dag och mysigare. Julklapp ska man få och bara busa med kusin♥


ladygaga

Hej vänner!

Hann inte fixa iordning resväskan och rummet klart. Fassnade mycket på tvn som visade lady gagas konsert på madison garden. Tillslut kände jag att klockan blev mycket och slängde mig i sängen. Ställer klockan och fixar resten imorgon. Får inte vända dygnet.

Har kollat runt lite på nätet och finns så mycket planer och "ha begär" i mitt lilla huvud som vill ut. Det ska fixas under lovet! Nu ska jag stänga av och somna i min älskade säng.

resväskan väntar

Vi kom hem vid 20.30. Väldigt gungig resa men det har varit med om värre.

Har planerat resten av veckan framöver. Imorgon blir det heldag i stallet efter lunch då jag verkligen vill vara i stallet känner jag. Mysig att rida och pyssla om min saknade häst. På torsdag är det minijulafton hos morbror. sen fredag och sen lördag och det är NYÅR festande!

Resväskan väntar!




2011-12-27

Godmorgon! Fick vänner på besök när jag fortfarande låg i sängen men hoppade upp och nu sitter alla och ser pippi med kaffe i handen. Det blåser storm ute men vi chansar på att åka hem.

Nu ska vi börja städa undan här och klä på hos. Hörs hemma om vi inte dör ute på sjön!


Något jag vill

Så är det att kunna sminka bra. Finns så många fina, snygga, coola sätt att sminka sig på. Om man endå kunde sminka sig som Linda. Hon har ju lärt sig av sig själv så det är ju bara börja öva på sig själv. Ska hitta något bra sätt att sminka mig på nyår!







26 december



Just nu har vi några vänner över på middag och fika. Nu sitter alla i soffan och ser victoria secret men det har jag jag sett för längesen. Imorgon eftermiddag åker vi hem. Har packat lite smått och försöker få rent på rummet. Vill verkligen hem och komma till ro. Men har lika stor lust att stanna kvar här. Det är alltid så skönt att byta miljö lite lätt.


Killberry

Gokväll! Somnade sent igår och klockan 8 skrek mamma att det var bäst att gå upp ur sängen. 10.30 var vi i stan för mellandagsrean. Hittade en kjol och jeans. Inget mer med det. Ska spara alla mina pengar dessutom.

Tänkte säga att jag är verkligen taggad på ett nytt år. Hoppas på en bra nystart i skolan och börja satsa mer på det där, inget jag säger utan detta ska ske! Träna ska jag också börja göra, här satsar vi för beach 2012! Och ser mest fram emot denna tävlingsäsong. Börja tävla mer på riktigt men min fina mumin troll. Har massor med mål jag vill nå!



shake it out





25 december



Min morgon startade med promenad med mamma. Vi var borta en och en halvtimme och fick med några fina foton på kameran hem. Fick i mig lunch och grävde ner mig i sängen igen. Såg alla Elsas värld avsnitt förutom första som jag redan sett.

18.00 åkte vi iväg på kalkon middag och fick i mig kalkon, glass och kaffe tills jag och mormor gick hem i regn och blås. Nu sitter jag äntligen i soffan torr och ser på tv. Nu ska jag spendera hela kvällen här tills jag kan somna.

Imorgon åker vi in på mellandagsrean. Hoppas på att fynda något. På tisdag åker vi hem. Saknar min älskade häst faktiskt, min man!

kalkon

Hej! förlåt för min dåliga uppdatering men om 20 min ska vi på kalkon middag och har inte fixat mig än!
Bloggar mer när jag kommit hem igen. Pusshej!

one year x2



Mycket har förändrats på ett år. Sitter lite smått och funderar på vad. Massor man kunde gjort bättre och saker man ångrar stora som småsaker.

2012 lets not fuck it up


darkest moment

Hej på er! ♥
Hoppas alla har haft en lika bra jul som mig. Har haft goda skratt för det mesta och fått fina klappar. Nu är julen över och vi taggar inför ett nytt härligt år. Tänkte bara titta in och hälsa god jul igen och så.

Har suttit ensam i sängen en stund och sett på film men nu får jag ta och hitta på något annat. Vi hörs imorgon!

God Jul



God Jul på er! Klar fixad och resten kommer om en timma. Nu blir det matfix och småsaker innan vi äter jul luch och ser kalle anka 15.00 Sen blir det julklapps öppning. Vi hörs senare!

jul i stan

Bara några timmar kvar tills det är julafton. Just nu längtar jag ihjäl mig till julklapps öppningen. Tänk att julklappar kan göra en människa så glad. Just nu finns det massor av julklappar under granen. Hoppas att massor är till mig men jag vet att den största kommer i mitten av januari då den blev special beställd till speciella fanny.. Har knappt önskat mig något så får se vad det blir för överaskningar för mig. Hoppas det alltid blir något man vill ha. Annars är det surt!

Vid middag idag bestämde vi att det blir gemensam frukost vid bordet 08.00 Inge soffan här inte. Sen blir det väl massa fix innan farbror och farmor kommer in vid 12.00 I år firar vi jul första gången inne i vårat hus. Syster och jag har bestämt samma outfit.. Sådär snyggt!

Vet inte alls hur uppdateringen imorgon men det slutar väl endå med att man sitter framför tangenterna. Ikväll är det uppsittar kväll med film för mig. Kommer ju inte kunna somna och har laddat ner massor med filmer jag kan se. Hoppas att syster kan klippa mig en snabbis snart.


julhandlat




Hej vänner!
Haft en hektisk dag i visby. Började med adelsgatan och upp mot österport. Fick med mig Julklappar till mig och tillslut en sista till pappa innan vi åkte hem.

Ändra direkt till mysdressen när jag kom innanför dörren. Nu har vi klättgranen och ska slå in de sista julklapparna. Finns ingen julfeeling alls här på ön men kommer inte kunna somna ikväll för imorgon är det ju julafton trots allt.

Förut skrev jag att jag hade hittat en nyårs klänning. Men det är osäkert att den kommer hem i tid så idag hittade jag en fin för 179 kr!!! Otroligt värt att köpa den för det billiga. Ingen speciell klänning men får pynta upp den med massa smycken. Vi hörs!

22 december




Hej på er!
Efter en lång dag sitter vi här samlade i soffan. Kom hit vid 15.00 och packade in. Tillslut stod jag och pappa ute och hängde upp stor julgran på tomten. Visar bild imorgon!

Sen vart det carbonara till middag. Ska snart sätta mig i soffan och se julkalendern. Sen plockar jag fram en bok och läser kvällen ut. Imorgon åker vi in till stan och kollar butiker.

inspiration





3 days left

Hello fellows!

Ingen dag man lägger på minnet direkt. Kom hem vid halv 1 och somnade i sängen. Otroligt nog så sov jag 4 timmar, åkte till stallet och kom hem för någon timme sen.

Håller på att packa just nu. Åker imorgon bitti och har dator med mig så ni får uppdatering där ifrån med alla julklappisar jag får osv :) Nu ska jag ta en promenad över backen :)

one year



Vi denna tid förra året var jag i thailand. Bra tid, älskar landet. Vill åka tillbaks.

4 days left

Hej! Är helt seg i huvudet så nu sätter jag mig långben i soffan och kollar på film. Sovmorgon imorgon, hur skönt som helst. Beställt nyårs klänning också dessutom, party! Såg ni att jag fixat header? Tillfällig.


HAPPY GIRL

Hej på er!

Sista träningen på mumintrollet för i år gick hur bra som helst och gissa hur glad jag är! Avslutade även med glass och cola från köhler. Bilder kommer komma upp på min pärla senare.

Har packat väskan inför imorgon iallafall och ligger i min mysiga säng för tillfället. Rätt lugnt framöver i skolan tror jag till jullovet. Jullovet kommer bli otroligt bra. Åker till ön på torsdag morgon och packar endast med mjukisdressen. Mina ögon kommer vila på böcker, film, mat och julklappar. Riktigt semster. Sen firas nyår med dom bästa.


Lunchrast

Har lunch rast just nu. Sen har vi matte, tror vi får reda på provresultaten, kommer inte vara bra resultat. Sen har vi historia prov, vet vad som kommer då det är bara plugga lite nu på mobilen!

Ikväll är det sista träningen för i år. Hoppas på att vi får hoppa högt! :)


hey ya



Nu vill jag ha sommar, jag är trött på att gå i dunjacka..


söndag

Go'kväll.

Var i stallet redan 07.45 imorse och stackars hästarna hade inte fått mat. Började knoppa så fort allt kom igång och sen rullade allt på. Vart felfri ritt och antar att jag skulle vunnit om jag haft med min braiga musikidé till ritten..

Kom hem och somnade snabbt på soffan med syster. Vart tillslut middag i magen och har suttit och pluggat lite lätt sedan. Går nog straxt upp på rummet och försöka få lite ordning där uppe.

Denna vecka ser otroligt bekväm ut, se film och bara ta det lungt. Först prov imorgon bara..

true



Mitt nyårslöfte är att spara pengar. Allt ska sparas till sommaren och i sommar, då ska jag jobba! Inga onödiga pengar till något dumt och onödigt. Jag vet att det kommer vara pain men i sommar då jä*lar!


Pappa 46 år

Hej på er!

Idag fyller far 46 år och vi ska snart sätta oss och äta middag. Har inte haft mycket för mig idag. Var i en sväng i stallet och vi har fixat här hemma. Har pluggat historia också men inte mycket som fassnar. Tillslut satte sig jag och syster oss i bastun för att göra något, och skönt var det. Har inte mycket bjussa på men imorgon är det tävling och jag kommer vara i stallet hela dagen känns det som. Hemskt men om en vecka är det julafton!

fire



Hej alla fans!
Sitter i soffan och ser glee för tillfället. Kom hem vid 13.00 efter ett jobbigt gympa pass och spanska prov, hej det går bra! Ska försöka gå upp på rummet och städa lite, sen hemskt ut. Kanske kolla i historieboken också.

Imorgon ska vi till mustang och jag måste dessutom komma på något bra till glögghoppningen som är på söndag.

Räddar mina måndagar



Detta räddar ofta mina måndagar! GO BANANA!


15 december

Imorgon är det fredag, heheh.

Sitter i sängen och myser i mjukisdressen. Imorgon är det äntligen helg och känns verkligen som denna vecka gått väldigt segt framåt. I helgen har jag mycket saker framför som jag ska göra. Plugga historia, skala träd (don't ask) städa mitt hemska rum och hitta på en bra idé för maskeradhoppningen.

Nu ska jag plugga mer spanska innan jag somnar, har inte plcokat fram kläder till imorgon och vägrar lämna sängen nu så får bli att gå upp tidigare imorgonbitti!

Receptet för lakrisknäck är bara att man tillsätter turkiskpeppar (som man mosat sönder) i knäck såsen/smeten.

Plugga

Hej!

Kom hem för en stund sen och sitter nu och pluggar matte. Om en timme ska jag göra mat till mig och halv 4 hämtar mamma mig för att köra mig till stallet. Mycket plugg nu så hörs senare!


change it




knäck!



Har stått och gjort knäck med mamma, Både vanliga och lakris smak. Nu ska jag börja plugga lite mer igen, börjar se spanska som roligt ska jag säga. Om en vecka är det lov!

tumblr

Istället för att titta på WEHEARTIT så har jag börjat kolla in folks tumblr sidor istället. Tänkte bjuda på dom jag brukar besöka!

http://spanishfashionista.tumblr.com/

http://iwantbigcloset.tumblr.com/

http://fashioninmysoul.tumblr.com/

http://sun-kissed-life.tumblr.com/

http://breakfastatsephora.tumblr.com/

http://thestyleaddict.tumblr.com/


outfits







Lite inspirations bilder sådär. Nu sticker jag snart mot stallet och gör luciatåg runt stan. Sist i ledet är bästa teamet så vi syns där bak!

äckliga måndag

Tog bort min långa text om min dag och vill inte ens bry mig om något längre. Hoppar in i duschen och orkar inte bry mig, men då blir det kaos... åååh!


Mattekyrka

Sitter på matten och har ingen lust att plugga till det här provet. Hela första terminen har gått och våran matte planering är störd. Nu slutar vi och ska ha historia, sen hem och plugga spanska!


4 bilder

4 bilder från min helg. Nu är det måndag och skola!


fire



Jag vill ha vinterlov, sitta på ön med brinnade eld. Sitta i soffan och titta ut över våra stora fönster och kanske kunna se vattnet. Först blir det skola i 8 dagar till. Längtar så mycket till jul nu.

Nu är jag tröttis och ska stänga av datorn och läsa elsa istället. Min vecka kommer vara tajt, på tisdag är det luciståg, onsdag är det matteprov och fredag spanska prov. Försökta plugga matte förut men kan knappt ge det en chans för jag ogillar det så mycket för tillfället. Sweet dreams!

domingo



Hej på er! Igår var vi på fest och hade verkligen roligt! Speciellt när man inte festat på länge.. Var i stallet vid 12.30-14.00 och sen har jag legat på soffan resten  av dagen. Nu ska jag städa rummet och sen försöka plugga lite matte.

Glass

Sitter i min säng och äter glass. Ska snart öppna datorn och blogga mer :)


soffan

Hej läsare!

Haft en lång dag och nu ligger jag i soffan med kroppen raklång och utmattad. Får straxt gäster som vi bjudit på tacos. Vid 20.00 tiden sticker jag iväg för att pataja lite, inte så taggad men snart så laddar jag upp! PUSS!


universe



Sitter i soffan utan att veta vad jag ska göra. Ser på i taket lyser stjärnorna. Ska nog plocka fram alla saker som behövs inför imorgon, så det är klart när jag ska åka. Blir tidig morgon och på kvällen blir det partaj!

Sen mat

Kom nyss hem från stallet och ställde mig direkt och laga mat, kyckling blev det!


Soffan

Är som fast i soffan med gosigt täcke runt mig. Måste snart lämna det varma täcket och fixa saker innan jag åker till stallet. Kroppen orkar verkligen inte idag och det blir en kväll i soffan för mig. Imorgon är det fullt upp hela dagen dessutom. Bloggar mer ikväll!!


FRIDAY

Godmorgon!

Måste snart gå mot bussen. Oväder ute och jag kommer blåsa bort tror jag. Hoppas på kort och snabb dag. Ska träna 19.30 och kvällen ska jag tagga för lördagen då det är julshow!


Något jag vill




Är att flytta hemifrån och få inreda en hel lägenhet. Just nu är jag sugen på att göra om hela mitt rum. Bara en sak fattas, pengar.


8 december

hej!

Vid 4 tiden åkte jag till stallet och det gick hur fint som helst, nöjd tjej. Kom hem och det fanns spring rolls på bordet till mig. Senare kom marika och nu sitter vi här i soffan. Imorgon är det äntligen fredag, har inget roligt att skriva om. puss o hej!


Jul

Efter jul får sommaren komma. Idag är det frost, usch!


Lunch

Nyss ätit lunch i matsalen, frukost macka med ost!


Party pants

Snygg med glittriga byxor! Ge mig till nyår!


Rida

Hemma efter träning. Mumintrollet var hur fin som helst! Nu blir det dusch och sängen!


Blogga

image description

Börjar väl Fanny P också blogga!

RSS 2.0