31 december

Hejhej! Vaknade för en timme sedan, åt frukost och fixade lite med middagen. Just nu står jossan i duschen och jag väntar på min tur. Efter det ska vi springa ner på stan en snabbis innan vi börjar fixa oss. Visst, det är många som tjatar om att nyår är så himla överskattat och visst det är det till en liten del. Men det är så himla roligt att fixa sig lite extra, fixa en fin klänning, planera smink och hur allt ska gå till. Det är skoj! 
 
Nej nu ska jag fixa lite småsaker innan jag ska hoppa in i duschen! Hörs nog senare!

storstädning

Hej på er! Vi tjejer somnade rätt sent igår och vaknade halv 12 utvilade. Vid 13 så åkte dom hem till sig och lämnade mig här. Då drog jag igång storstädning och började plocka bort småsaker, dammsuga, damma av och vattna blommor. Kände mig riktigt duktig och nu är det fint här hemma. Ska nog städa lite till ikväll. Testade också lite smink inför nyår, blir inget speciellt utan lite enkelt bara. 
 
Ska snart laga lite mat och senare ikväll ska vi tjejer iväg och handla mat till middagen imorgon. Sedan får vi se vad kvällen bjuder på, ladda upp inför morgondagen i soffan låter bäst!
 
 

två dygn

Två dygn kvar, sen är det fullt ös! Årets nyår firande kommer bli riktigt bra, hade riktigt kul förra nyåret och innan det också. Tror jag är riktigt grym på att fira in nya år alltså, hehe. 
 
Vaknade imorse hos Emma, svintrött. Hon skulle åka till ikea så det var bara att lyfta på röven, fick iallafall skjuss hem vilket var riktigt skönt. När jag väl kom hem så kom jossan och vi drog ner i centrum, köpte behövliga saker till nyår. Efteråt åkte jag till stallet med min syster, fick även rida lite. Perfekt när man inte rider något på ridskolan nu på lovet. Skulle nog aldrig klara mig annars men jag saknar min lilla gula havremoppe, och nu blir det nya tag inför 2013. 
 
Just nu är både jossan och emma här, myser lite och taggar inför nyår. Älskar mina vänner, skulle aldrig leva utan dom just nu ♥ Dom sover här ikväll så jag slipper sova ensam. Saknar min lille becca men hon har det bra iallafall så då får jag också ha det bra! 
 

cravings


T.G.I.F

Äntligen fredag men det gör inget märkvärdigt eftersom vi har lov. Bara en dag närmare nyår och jag är redan så sjukt taggad. Om alla planer går som planerat kommer det bli sjukt bra!

Just nu ligger jag och Emma i min soffa. Vi har käkat en fet frukost med pannkakor eftersom kylskåpet inte bjöd på något bättre. Måste handla eftersom jag lever ungkarlsliv hela helgen men det får bli senare. Ska följa med Emma till bussen sen och då ska jag passa på att sola.


27 december

Hej på er!
 
Har verkligen inte gjort något jätte rolig dessa dagar efter julafton. Igår var vi iväg och shoppade, fick med mig dom nödvändigaste sakerna och annat smått. Åkte sen till kusinerna men den minsta var bara hemma. Vi fikade, åt god middag och fick julklappar, ett presentkort på MakeUpStore fick jag och jag vet exakt vad jag ska köpa för det. På kvällen var jag en stund med tjejerna. 
 
Imorse vaknade jag av en dammsugare utanför, inte den bästa väckarklockan. Farmor åkte hem till ön vid 11 och då åkte jag och mamma ner till centrum. Fick med mig en tröja hem. Sen vart det en timme på gymmet med mamma och efter det åkte jag till stallet och red Basse. Så idag har jag fått rätt mycket gjort endå. Snart kommer några tjejer hit och det är sista gången vi får se becca på två veckor för imorgon åker hon till Thailand, skitunge men jag åker om 49 dagar så det gör inte mig något. Nu ska jag småstäda innan aporna kommer. 
 
 
 

dying

Såg sista avsnittet av Gossip Girl igår. Har alltid älskat den serien och jag har nog aldrig gråtit så mycket till den serien som jag gjorde igår. Det var verkligen slutet på världens bästa serie ♥
 
Tumblr_mfnk3ypi5g1rhkneuo1_500_large
Tumblr_mfnjofqeto1rmdvk8o1_500_large
735019_102704009899883_778677300_n_large
301069_424785447595057_2120222492_n_large
Gossip-girl-finale-henry-chuck_large
525139_537983949546828_780633619_n_large

25/26 december

Hejhej! Har haft en helt okej dag där jag faktiskt fått rätt mycket gjort. Fick mig en sovmorgon och låg och drog mig i sängen länge tills jag gick ner till soffan istället. Vid 15 var vi hemma hos mormor och fikade, mysigt. Har även hunnit solat och färgat håret, trots huvudvärk hela dagen ligger jag fortfarande vaken. 
 
Imorgon (eller idag) så ska vi åka och se på mellandagsrean, nu när man fått pengar och har lite småsaker att köpa så passar det perfekt! Sen ska vi fortsätta bort och åka till kusinerna i Gustavsberg, vi ska ha mini julafton och äta middag. 
 
Nu smäller snart ögonen ihop, godnatt!

Julafton

Sådär nu var julafton över. Åt lunch vid 13, vid 14.30 slängde vi traditionerna i väggen och öppnade paketen innan Kalle anka. Nu har syster med sin pojkvän gått och resten av familjen leker med nya julklapparna. Bjuder lite på mina julklappar och andra mysiga bilder!


Bjuder på det här!

 Jag och syrran i ledet!

23 december

Hej! Gillar inte att blogga från mobilen men ville bjuda på lite mysiga bilder. Idag har vi små fixat här hemma, Emma har varit här och färgat sitt hår. Snart kommer farmor från ön och ska fira jul med oss. Kommer somna tidigt idag så hörs nog imorgon igen!

Ni får se en liten bit av min nyårsklänning på sista bilden längst ut ;)


Nu är det jul

 
 
Hej på er!
Visst är det mysigt med julgran. Äntligen fått lite julkänslor men inte som vanligt. Har varit inne i Haninge centrum idag men hittade inget heller för den delen. Ville bara köpa massa kläder till mig men så smart jag är så gjorde jag inte det. Men imorgon ska jag ner och köpa lite till mig här i centrum. Ska också göra en andra massa myssaker som man ska göra dagen innan julafton. 
 
Men nu ska jag straxt gå upp på mitt rum och mysa mig ner med någon film. Sen ska jag drömma om framtiden.

Julhandla

Hej! Just nu sitter jag och Emma i soffan och ska snart gå ner till station för att ta tåget till Haninge. Lite julhandla ska vi göra och det lär nog inte bara vara vi som tänker så idag. Vi hörs nog senare för jag hatar att blogga från mobilen!


såhär vill jag leva

altondeon:

this is what i want in my life right now

omg i’ll crychampagne-caviar:

♡
irish-tea:

origami-dolls:

take me here.

looks really instagramm-y!
belle-rebel-x:

http://belle-rebel-x.tumblr.com/

21 december

Idag börjar första jullovsdagen. Egentligen hade våran skola avslutning idag men våran klass behövde inte gå så jag fick en behövlig sovmorgon. Känns inte ens som lov tycker jag, julen är så jävla stressig. 
 
Gårdagen gick väldigt segt. Kom till skolan och hade vanliga lektioner, på idrotten så mådde jag inte så bra så jag fick sätta mig åt sidan och se på när alla andra hade kul. Gick tillbaks till skolan för att göra prov men jag orkade inte vänta och mådde så jävla dåligt efter idrotten så jag åkte hem till soffan. Senare på kvällen åkte jag och mamma till Basse och jag red i ridhuset. Blev jävligt svettig så kroppen arbetade på bra.
 
Ska försöka få tag på min mamma nu och se hur jag ska göra idag. Måste till stallet vid 14 och rida, sedan hem och gå på ryttargala med ridskolan. 
 
Mys

Lov

Bloggar mer imorgon. Ligger i sängen och halvsover och det känns bra att inte ställa någon klocka!


på´t igen

Hej! Det vart en till dag med bara slöseri. Åkte till skolan, gick på en lektion och efter det drog jag, Becca och Emma hem till mig. Rebecca klippte och färgade håret medans jag och Emma såg på film, blue crush. En väldigt bra film faktiskt. Ska lägga mig straxt och se på 2an. När dom drog så åkte jag och min syster ner till centrum och krigade runt där. Kom hem med lite saker och även mina nyårsklänningar, bestämde mig för en blå paljettklänning. 
Hamnde lite senare på gymmet och det var härlig comeback efter 2 månaders uppehåll. Ska hålla igång nu, köra stenhårt fram till mexico. 
 
Imorgon går jag 8-13, då ska jag hem och sedan tillbaks till skolan vid 16 för omprov. Har inte omprov utan missade ett prov när jag jobbade i globen. Men nu ska jag se på film så hörs senare!
 

tisdag

Verkligen slappa dagar nu innan lovet, trodde det skulle vara en jävla stress men nej. Gjorde spanska provet på 20 min idag. Hade tänkt att gymma men kände att julklapps shopping var ett bättre alternativ så jag och Emma åkte till centrum. Hittade en julklapp iallafall, som var jävligt dyr. Emma hängde hemma hos mig en stund, åt middag och städade mitt rum innan hon tog bussen hem. 
 
Just nu har jag så stort shoppingsug så jag håller på att smälla av. Det enda jag gör är att kolla kläder och annat skit hela dagarna. Tur att det är ett nelly paket som ska hämtas ut imorgon med nyårsklänningar. Hoppas någon passar! I januari får jag shoppa lite inför mexico resan iallafall, vill ha en ny bikini innan jag åker och någon fin topp, och en klänning...
 
Nu ska jag fixa på min samhällsuppgift lite innan jag ska blunda. Hörs senare!
 
 

2 år sedan

 
2 år sedan.. Ser ut som en jävla mupp som inte visste vem hon själv var.. Iallafall, fan vad underbart det där stället var. Varit i thailand 3 gånger, nu är det andra hållet vi åker mot. Upptäcksfärd om 58 dagar!

black to red

Hej på er! Hade en rätt skön dag i skolan vilket gick åt att sitta vid datorn och se på film för det mesta. Sista lektionen hade vi julavslutning med juklapps byte. Fick med mig polkapinnar och hundgodis  (som becca fick men ajax vart mer glad över) hem. Kom hem och gjorde omelett och satte på en film. Hade varit bättre om jag hade pluggat men nej, finns ingen ork. Nu ska jag straxt byta om till stallkläder och rida sista lektionen för året. Tror det står hopping på schemat. 
 
När jag kommer hem blir det spanskaplugg tills jag ska sova. Anmälde mig till matte 1b provet idag också, ska sitta i 4 timmar och skriva. Tror det kommer gå åt helvete faktiskt men har lovet på mig att plugga. Sedan har jag engelska prov på torsdag kl 16. Sista biten in nu. Ska även försöka hinna med gymmet imorgon! Äntligen frisk.

winter's calling

Kusinens julshow var riktigt bra, fick rysningar varje minut och det var verkligen en riktigt duktig kör, hög julkänsla. Var hemma vid 20.30 och nu ska jag straxt somna. Mina ögon håller sig knappt öppna. Hoppas på att få riktigt mycket gjort denna vecka. Har köpt en julklapp av fem möjliga, typ. Slutar skolan på torsdag eftersom vi ska ha vår julavslutning imorgon. 
 
Nu är det sista veckan innan halva gymnasietiden är slut. Ibland ångrar jag mitt gymnasieval, riktigt stort. Men ingen återvändo, får göra det bästa.
 

16 december

Hej! Igår var det full rulle i stallet. Åkte dit vid 13 och kom hem vid 18. Hade en jätte bra show där allt gick utan problem och publiken var den bästa på länge faktiskt. På kvällen var jag hemma hos rebecca och myste lite, fick sedan gå hem i mörkret vilket var mindre mysigt.  
 
Idag tog jag lite sovmorgon och såg på julkalendern hela morgonen. Har missat 4 st avsnitt eftersom jag har haft sovmorgon. Vid 13 åkte jag till stallet och hade barnkalas. Det gick riktigt bra med lite om och men så vi var klara rätt fort. Kom nyss hem och ska duscha/fixa mig. Ska iväg och se på min kusin när hon sjunger i kyrkan.

punkt

Har så mycket jag vill säga just nu så har lust att sätta högtalare runt hela världen så alla kunde höra vad jag har att säga. 
 

Bara för att jag inte brydde mig då, betyder det att jag inte bryr mig nu. Ta inget för givet
 
Haft en mysig dag i stallet, bästa platsen på planeten. Kom hem och gjorde lite saker, åt middag och satte mig med matte 1b boken, insåg att jag verkligen behöver hjälpt med vissa saker. Så får planera in kvällsskolan nästa vecka. Ikväll så myser jag bara hemma för imorgon ska jag upp tidigt och har full rulle hela dagen.

Mys promenad


Inspo


13 december

Vart så brottom när jag gjorde förra inlägget. Insåg att det inte var så mycket tid kvar innan jag skulle iväg igen. För övrigt så gick Luciatåget jätte bra. Sista biten frös jag i ansiktet då det var motvind så fick all snö i ansiktet vilket inte var skönt. 
 
Imorgon har jag endast matteprov som är 11.30 och efter det ska jag till stallet och rida. Resten av dagen är oplanerad, lite sovmorgon får man iallafall! Nu ska jag plugga lite matte.

Luciatåg

Hej! Är bara hemma och landar. Kom hem för 30 min sedan och ska snabbt byta om nu till hästkläder och ta bussen som går om en halvtimme. Ska sätta på mig varma kläder och så jag slipper frysa. Packa storväska blir det. Snabba puckar så vi hörs senare! 

Lucia

Hej!  
 
Efter skolan kom min syster och hämtade upp mig och vi åkte ner till centrum. Hittade tyvärr inte det jag letade efter så vi tittade lite i butikerna och efter det så åkte vi hem och gjorde scones. Vid 18 så gick jag ner till Kyrkan och såg på Lucia firandet, alla var jätte fina och det var så mysig julstämning. Gick hem i kylan och hann knappt landa i soffan innan jag skulle ut med hunden igen. 
 
Imorgon har vi litet lucia firande i skolan, funderar på att ta sovmorgon eller se på det. Är så mysigt med Lucia firande på morgonen. På kvällen så ska vi rida runt centrum med hästarna, jag ska köra sist i ledet som alla andra år. Jag och min fina Donna! 
 
Förra året var vi änglar!

and run away, away from home

Godmorgon! Trodde klockan var 07 imorse när jag vaknade, var mörkt ute och jag var så overkligt trött. Men klockan var 08 iallafall. Gick upp och åt frukost. 
 
Idag har jag 3 lektioner, så dagen kommer nog gå riktigt fort. Spanska provet kommer gå åt helvete men det gör inget. Efter skolan tänker jag hoppa av i centrum och köpa någon julklapp om jag hittar det jag letar efter. Sen blir det matteplugg resten av dagen. Men nu ska jag dra mig mot bussen! :)

Snöstorm

Hej! Har nyss kommit in från en promenad med hunden i snöstormen. Det var mysigt när det inte var motvind iallafall. Så snöstormen som kommer nu skulle kommit för ett dygn sen, bra vädret bra. Får väl se om man kommer till skolan imorgon istället då. Nu ska jag göra lite té och gå upp på rummet. Har både 90210 och Victoria Secret show att se på. Imorgon har jag spanska prov som är väldigt litet. Försökte plugga men var ingen idé, fattade inget. Så vi hörs imorgon istället!

Tisdag

Godmorgon! När klockan ringde 07 imorse så somnade jag om. Har haft en jobbig natt med mardröm och en vatten säng för jag råkade nämligen spilla ut ett vattenglas över hela sängen men var så trött så somnade om.

Nu har jag sett på julkalender och ska ta ut hunden på en promenad. Får se vad som sker när snökaoset kommer, ska man lyssna på TV4 och stanna hemma?


otherside


SNÖKAOS

Hej på er! Haft en skoldag som verkligen tog all min energi, sista lektionen så kom huvudvärken. Tur att vi fick sluta tidigare så jag hann åka hem innan jag skulle till stallet.Pappa var snäll och körde mig till stallet, jullan fick jobba med mig idag och hon var riktigt duktig. 
 
Imorgon ska det bli snökaos så man får väl titta ut imorgonbitti och avgöra om det är någon idé att ta sig till skolan. Ska typ komma 1-2cm varje timme och det ska börja vid 01 inatt men lita inte på vad jag säger... Nu ska jag fixa lite saker innan jag ska duscha och slänga mig i sängen. Tänker trotsa sovmorgon imorgon och se julkalendern med en kopp kaffe.

9 december

Hej igen! Har faktiskt haft en jätte mysig helg, även om förskylingen har varit sååå hemskt så har det varit mysigt! Varit ute i solen med hästarna, glada barn och söta för den delen. Känner att jag faktiskt frisknat till lite och är verkligen på bättringsvägen. 
 
Har rätt mycket på gång i veckan, ett prov på tisdag som jag känner att jag måste plugga till, luciatåg med stallet, köpa julklappar och jag måste verkligen börja plugga matte för det stora kursprovet i januari. Sedan är det hel del andra saker säkert! Nu blir det solsidan.
 
 

andra advent

Äntligen är jag hemma i soffan, tänker inte sätta foten utanför dörren förän imorgon när jag ska till skolan. Just nu tänker jag bara sitta här tills middagen ska lagas. Och efter solsidan ska jag sova, punkt
 
Kanske bloggar lite mer senare ;)

barnridning hela dagen

Hej på er! Att gå från att göra ingenting på en dag och haft fullt upp nästa dag har tagit på krafterna faktiskt. Kom ner till hamnen vid 11 men började inte med barnridningen förän 12. Då hade vi kunder nästan jämt men vid 14 blev det rätt dött. När jag kom till stallet red jag Gulan vilket gick helt ok men fick verkligen jätte ont i svanken, konstigt men beror på att jag stått hela dagen. Kom hem till middag och har haft mys med familjen framför så mycket bättre. Känner att jag är på bättringvägen nu men imorgon ska vi vara på banantorget med barnridningen igen så får se hur jag känner mig imorgon. 
 
Ska upp vid 9 imorgon igen så ska krypa ner i sängen straxt!

sjukling

Gick upp vid 07 imorse, gjorde kaffe och såg på julkalendern. Insåg att det skulle vara för jobbigt att gå till skola idag då jag bara blivit sjukare. Största problemet när jag blir sjuk är mina öron, det blir olika tryck, hör konstigt och det gör så ont så jag gråter. De är jävligt känsliga. Så hela dagen har jag suttit hemma inte gjort ett skit även om jag kunde gjort massa plugg men det finns ingen ork när man är sjuk. 
 
Fick thai till middag och tog en promenad med hunden nu senare på kvällen, var så mysigt när det snöade lite lätt!
Imorgon ska jag ju vara med hästarna hela dagen om jag inte är jätte sjuk men tror jag ska orka det faktiskt. 

snart helg

 
Ge mig sommar!
Hela veckan har bara flytit på, var ju hel lediga från skolan igår vilket var hur skönt som helst. Imorgon har vi 3 lektioner och slutar 12.20, då ska jag direkt till stallet och rida. Först ska jag pyssla om honom länge och dra ut på tiden så katre kan sluta skolan. Vi ska nämnligen ta härliga bilder i snön! Hoppas bara på att katre kan ta fina bilder, eller hur katre? Egentligen skulle det varit tävling i helgen men det blev inställt då ingen ville vara med. Ska istället ska jag stå med på barnridningen nere i hamnen, gäller att ta på sig rätt kläder så ska det nog gå bra.
 
 
 

you´ve carried on so long

Hade jobbig natt och kunde inte somna men tillslut somnade jag väl. Min underbara mamma kom även in mitt i natten med vatten och halstabletter. Vaknade och kände mig som en tegelsten. Känns som jag blivit sjukare och är förskyld nu också. Men åkte till skolan och hade 3 slöa lektioner. Fick även skjuss hem. Nu är jag hemma igen och åt nyss en omelett. Ska tända massa ljus nu och mysa ner mig i soffan. Vill bara bli frisk!

Onsdag

Hej på er!
Har varit inomhus heeeeela dagen verkligen. Tittade ut en snabbis förut men inte satt en fot utomhus, förutom nu på kvällen när jag åkte till stallet en snabbis. Har suttit inne och letat tränings inspiration och blev jääääätte peppad men kan inte träna just nu då jag hostar som en 90 åring. Har sån energi nu så vet inte hur jag ska somna. Ska väl bädda ner mig och kolla på någon film. night.
 
Håller tummarna att skolan är inställd imorgon, hade varit nice.

bra dag

Vaknade 07.00 och det var total snökaos ute. Var så nära på att krypa ner under sängen men jag kämpade mig upp. Låg en halvmeter snö utanför dörren så kom knappt ut. Stod och väntade på bussen i en 15min men ingen buss kom. Gav upp och gick hem. Resten av dagen har jag gosat i soffan med film, kaffe, scones och sims 3. Hade en del planer som jag skulle göra efter skolan men det sket sig fullständigt. Får försöka imorgon. 

Vart du än på vägen går

 
 
Precis innan jag skulla ut till bussen imorse gick jag in på schoolsoft, där stod det att våran första lektion var inställd, kul. Så jag började 11.55 istället och hade tre lektioner, fick även skjuss hem så rätt skön dag vart det! Försökte plugga spaska förut men gick inte så bra så jag struntade i det. Nu ska jag upp till mitt rum och fixa lite, håller nämnligen på och göra om lite. Imorgon har vi gjort om lite i schemat så börjar 08.15 och slutar 10.50 tror jag, alltså en till kort dag.
 
 
 

Tisdag

Gick upp lite tidigare än behövligt idag så jag slapp stressa. Börjar 10 som vanligt på tisdagar och hemma 16. Hostar fortfarande som en tok men ska se om jag kan ta någon hostmedicin innan jag drar, otroligt jobbigt för det kliar också. Har en hästfri dag och den ska nog gå åt att plugga spanska då jag tror att vi har prov på det imorgon, oops. 
 
Nu ska jag fixa lite innan jag ska dra så vi hörs nog senare! 
 
 

lite lugnare

Sådär! Känner mig lite bättre redan och nu har jag fått lite gjort. Städat rummet, sett julkalendern, tagit kort på min shopping och nu ska jag äta och försöka plugga lite spanska som jag tydligen har prov på snart. 
 
Vid 17 kommer pappa hem och han ska köra mig till stallet. Ska ta med mig en massa saker så som shoppingen och blommor och ska ju rida också. Hoppas på att få rida min polle och inte någon annan ridskole ponny. 
 
Tänkte berätta lite om jobbet i globen. Som sagt så tog "vi" hand om blommorna. Banan ska pyntas med massa blommor, dom ska stå si och så, dom ska vattnas, bäras in och ut och fixas. Vi fick ju sitta runt banan när vi ville men när det väl kom till hinderbygge så var det snabbapuckar som gällde. Vi var indelade i grupper som hade ansvar över olika hinder. Var även tomtar på varje avslutningsshow!
 
Vid långa delar som dressyren (2 timmar) så gick vi på mässan. Bästa höjdpukten var endå Patrik Kittels clinic, så himla inspirerande!
 
Photo: GLOOOOBEN :)

3 december

Har inte kunnat uppdatera eftersom jag varit i globen och jobbat hela helgen/veckan. Har varit rätt tufft så idag mår jag inte bra. Halsont, muskelvärk och huvudvärk. Så det fick bli en dag i soffan hemma. Ska försöka vila upp mig så bra som möjligt så jag kan komma till skolan imorgon. Vill inte missa mer än vad jag gjort förra veckan.
 
Ska försöka uppdatera mer senare men nu vill jag bara sitta i soffan och läsa ridsports tidningar, vill bara hoppa upp och rida just nu! Ska även se julkalendern som jag missat!

RSS 2.0