Eventing dressage

Helu peps!
 
Igår så packade jag upp väskan när jag kom hem. Sen kom Marika överaskande och vi åkte ner i hamnen och åt glass. Efter mys här hemma åkte vi till stallet och hon hjälpte mig med ridningen, fick tillslut en uppfattning hur jag ska rida och det slutade med äckelträningsvärk idag.
 
På kvällen var jag i hamnen med mina vänner, fan vad jag älskar dessa människor runt om mig. Kan inte bli bättre! Vi hängde där, kollade Amanda Jenssen (vem är hon?) Iallafall så blev inte planerna exakt vad vi tänkt oss så tillslut hamnade jag och Emma hos mig, åt smörgåstårta och somnade lite halft övertrötta.
 
Nu har emma åkt hem och jag ser på Fälttävlansdressyren, ska se ett avsnitt OTH och sen ska jag försöka få saker gjort. Dagen ska inte gå åt att sitta i soffan iallafall!

2012

 
Får panik av att läsa detta. Livet känns för kort. Kommer ihåg Nyårsafton så himla väl, varende detalj, alla förberdelser och hur roligt jag verkligen hade. Inget gick riktigt snett och bra minnen. Felet är bara att det var ett halvår sedan, känns mer som 2-3 månader.
 
Tanken av hur mycket som kan förändras på ett halvår, gör mig rädd. 2012 är ett jävla otursår. Hur allt bara kan vända på några månader.
 
Men nu ger jag fan i, jag kommer klara mig. Ikväll ska jag umgås med mina fina vänner. Först blir det stallet och träffa alla dessa fina djur ♥
 
 

friday

Sitter och väntar på att svergie ska komma ut i Londons arena. Kommer få rysningar när jag ser alla duktiga ryttare komma ut :') Vill helst inte vänta länge till men jag står ut. Klockan står ju trots allt på 05.30 imorgonbitti. Båten går från Visby 07.05, lär ju inte kunna sova på båten heller..
 
Idag var jag och mor inne och kollade i affärer. Fick hem lite saker, vill helst hålla hårt i mina pengar. Speciellt när man beställt ridhjälm för 2 lax.. Är sjukt sugen på att åka hem, dom här 3 dagarna på ön räckte verkligen. Vill komma hem och vara med mina vänner men två muppar är ju i magaluf så vi ska fan slå dom med hästlängder på hur mycket roligare det kan vara hemma än magaluf.
 
Vi hörs imorgon när jag kommit hem för nu ska jag vänta på svergie och sen blir det sängen direkt!

Gotland

Gick inte bra att blogga från mobilen så det är rätt svårt att blogga. Nu tog jag min fars jobbdator och bloggade på.
 
Har haft två bra dagar här. Bra väder, god mat och slappa dagar. Åker hem lördag morgon så det vart inte långtripp hit men skönast att vara hemma och snart drar ridlägret igång. Nu måste jag sluta för kan inte alls skriva på denna hemska dator! Visar bilder och osv när jag är hemma!

Imorgon

Ändrade planer


22 juli

hejhej! 
 
Kan väl börja med att jag hade sjukt rolig kväll igår tillsammans med väldigt skönt gäng, har aldrig skrattat så mycket på samma kväll! Var vakna långt in på nya dygnet och slutade med att halva gänget gick och sov och resten stannade uppe och spelade kort till min syster kom hem efter 04.
 
Var sjukt segt imorse för det gick knappast att sova i värmen, tillslut gick jag och sov i källaren en stund innan jag gick upp till soffan där grabbarna vaknat och sedan vaknade allt fler och vi satte oss och åt.  
 
Sedan åkte vi till stallet och tog hem hästarna från betet och nu sitter jag äntligen i soffan men inte alls städat det jag skulle gjort men ska straxt ta itu med det! Nu är det bara 3 dagar kvar tills lönen kommer och massor med planer planeras!

lördag

Har inte tänkt på att blogga alls, men nu när jag endå sitter här kan jag ju skriva lite.
 
Kusin åkte hem i torsdags och dom kom emma hit, senare kom resten av tjejerna och vi åt glass och jordgubbar, pratade och lyssnade på musik. Dom drog förutom emma som varit inneboende. igår vaknade vi vid 11.00 och kom iväg snabbt till stallet, haha (på moppen) På kvällen drog vi ner till hamnen och spelade minigolf och hade kul. Somnade med josefin och emma efter lite nattmat.
 
Gav iväg mig till stallet i rätt bra tid imorse. Var mysigt att vara i stallet och borsta på min fina häst och konstigt nog gick ridningen väldigt bra. Jobbade igenom problemet och löste dom riktigt till en viss del. Nu är jag hemma efter lite arbete i stallet. Ska vila lite, sätta igång och städa och äta. Får massa sällskap här ikväll :)

wow


onsdag

Vill baar gå och sova igen och gömma mig. Idag är allt fel, till en viss del. Det var inte såhär jag ville att allt skulle vara. Har stor lust att fly någonstans. Allt är på fel plats helt enkelt. Ingenting följer mina idér. Har inte gjort det sen 2012 startade, och nu vill jag ändra allt. Oturen betyder att något är fel, enligt mig iallafall.

to fix you


17 juli

Idag kunde jag äntligen sova lite längre men självklart vart det inte så länge då jag hade tid och passa. Skulle med Amanda till fruängen och byta däck. Tog en tid och tillslut var vi hemma vid 14 tiden.
 
Nu sitter jag och kusin inne i soffan och gör ingenting. Amanda åkte och jobbade nyss. Vid 19 ska maten vara klar så kan vi sen åka upp till stallet och rida. Självklart har jag värsta huvudvärken som inte går över, skulle ju kunna sitta ute i solen men det lockar inte speciellt mycket just nu.

Måndag

Tjatja! Bloggerskan här är för upptagen för att uppdatera sin blogg. Hon lever livet helt enkelt vilket inte du gör! Nej men ganska lugn dag, solat, ätit och fotograferat lite. Nu på kvällen träffade jag vännerna en sväng, urmysigt! Godnatt! Såhär ser jag ut på ryggen dessutom.


lördag

Hej på er!
 
Äntligen ligger jag hemma i sängen. Kusinvitamin ligger brevid mig och är osocial. Men hon är gullig ändå.
 
Kom hem för några timmar sedan. Åt lite, packade upp lite sedan körde syrran mig med caben till mina vänner som festade. Hängde där en stund, men var verkligen sliten av att åka bil hela dagen så ville bara hem och landa lite. Mina vänner är alltid lika underbara dom♥
 
Imorgon har jag inga planer alls, kanske fotografera min syster och alla mina inköp, helt crazy saker! Umgås med min kusin och bara ha sommarlov helt enkelt.
 
 

Malmö!

Hej! Förlåt för ingen update men när vi var i Falkenberg bodde vi mitt ute i skogen utan 3G. Men nu fungerar det! Kom idag till Falsterbo vid 13.30 då satte vi oss och kollade direkt på hoppningen. Sedan gick vi runt och kollade i mässan men köpte inte något. Har två dagar kvar ju! Bor på hotell i Malmö så imorgon tar vi sovmorgon innan frukosten stänger 10.00 så åker vi ner till Falsterbo när vi känner oss klara! Bjuder på lite bilder.


klart!

Nu är nästan allt klart. Ska ta morgonstallet innan vi sätter oss i bilen och åker. Laddat ner massor med filmer, packat klart väskan, kameran är med och jag är 100 % redo!
 
Är sjukt taggad på Falsterbo och har hört att det är hur grymt som helst. Tyvärr ska det ju vara sämst väder när vi är där nere men alla sorters kläder är med. Kommer uppdatera via mobilen hela veckan. 
 
Såhär ser våran vecka ut:
Tisdag: Stopp vid ullared, shoppar och sover i en stuga.
Onsdag: Ullared och teater i falkenberg
Torsdag: Mot malmö/falsterbo
Fredag:Falsterbo
Lördag:Falsterbo
Söndag: Falsterbo och hem.

söndagkväll

har spenderat dagen i soffan hela dagen. Känner mig jämnt så himla konstig och har ingen energi i kroppen alls. All vila gör mig bara rastlös men orkar ju inte göra något vettigare.
 
Blev pizza till middag då vi insåg att gasolen till grillen var slut, haha. Jag och mamma bara skrattade för vi hade pratat om det tidigare idag (att äta pizza till middag) men tydligen skulle vi grilla enligt dom andra två i familjen. Nu satte mamma igång kaffet så något händer iallafall.
 
Ska försöka packa lite ikväll så jag kan sola hela förmiddagen imorgon innan vi ska åka iväg och göra lite saker (!!!)
Känner mig rik men kommer bli fattig lika fort som jag får lönen, snälla kan det bli den 25.
 
 

Appen fungerar !

Äntligen fungerar appen så nu kan jag lova update hela nästa vecka!


söndag

Godmorgon på er!
 
Mamma och syster åkte nyss till stallet och jag sitter ensam i soffan. Ska snart ta ut hunden på en promenad men han ligger endå och sover så tror han kan vänta en stund till.
 
För övrigt sitter jag och kollar resor, hästgårdar och hästar till salu. En av mina dagliga drömmar. Det enda jag gör vid datorn nu förtiden. Skulle vara riktigt skönt att åka utomlands, 221 dagar kvar till mexico och det känns som om det är en evighet kvar. Vill bara ligga på stranden nu och ha en stort blått av framför mig.
 
Idag är bara en till slödag i soffan med OTH, kanske packa lite och läsa bloggar. Skönt att slippa söndagsångesten.
 

7 juli

Hemsk dag igår! Somnade i sängen vid 18.00 igår och gick upp två timmar efter. Kände mig jätte konstig, yr, huvudvärk och ont i bihålorna. Kunde bero på vädret som kom inatt men äter ju även tabletter för mina bihåler och öron.
 
Iallafall så har jag legat i soffan hela morgonen och kollat OTH med systers kompis. Syrran är och jobbar så jag fick leka extra vän. Men vid 13 så åkte jag och mor till stallet och fixade där. Nu blir det duschen och jag känner mig riktigt sliten och trött så vill bara gå och sova igen.
 

SEMESTER!

Hej på er! Ligger äntligen i sängen och min semester har börjat! Sommarlov here i come.
 
Finns en del att fixa innan vi åker på tisdag. Första är att fixa min klädeshängare som föll i marken inatt och jag hoppade ur sängen av skräck, fyfan. Sen måste jag packa väskan, ladda ner filmer osv. Så sjukt glad av att få åka iväg här ifrån och göra massor andra saker med familjen. Slippa tänka på ondöiga saker och titta på fina hästar, hästprylar, shoppa och kolla teater.
 
Nu ska jag snart fixa middag, svin hungrig. Tjejerna ska festa ikväl men jag är faktiskt helt slutkörd och måste fixa dessa saker. Försökte sova på jobbet men det var inte långa minuter man kunde slappna av. Som tur fick jag åka hem tidigare då allt arbete var slutfört.
 

5 juli

en månad har gått sen vi gick ur 1an. Tror inte jag är den enda som vill ta vara på sommaren just nu, paniken kommer närmare.
 
En jobbdag kvar sen går jag på semster. Ska tillbringa 1 vecka i våran södra del med familjen. Sedan får vi se, oplanerat och spontana grejer blir alltid bra. 32 är det ridläger som gäller.
 
Ska hoppa ur sängen nu och fixa mig innan vi går ner i hamnen och äter middag med familjen.
 
 

onsdag

Hej på er!
 
Dålig uppdatering från min sida några dagar men har haft det riktigt najs. Igår var jag och emma på nixta med några grabbar, bräde ryggen riktigt hårt. På kvällen åt jag thai med tjejerna och tog kvälls dopp. Riktig sommar! Idag hängde vi också på nixta och då var vi lite fler, åkte vattenruchbana, badade och solade. = brände magen.
 
Pappa var shysst på lät mig ta ledigt två dagar så nu ska jag upp tidigt imorgon och jobba. Ska leka graffitimålare hela dagen.. Är super trött så ska sätta på OTH och somna. Kommer vara död imorgon.
 
 
 
 

läkartid

Pappa väckte mig imorse men vi bestämde oss för att jag skulle stanna hemma idag. Skulle fixa en läkartid och har en nu 10.30, så det är bara att klä på sig och gå snart.
 
Sedan ska jag försöka städa bilen, inför våran resa. Tjänar in lite pengar på det också. Om en vecka åker vi och vad jag längtar. Ska styra upp med massa filmer!

Måndag

Hej på er! En riktigt trött tjej här. Ska snarast hoppa in i duschen och sedan sängen. Finns inget roligare att blogga om tyvärr.

för att vi ville ha det lite bättre så

Ny bäddad säng är alltid bra, men bäst som denna söndag. Mys.
 
Ska slänga mig i säng, ska upp 05.30 som resten av dessa 5dagar framåt. Tungt men värt. Sedan blir det semester och trip ner till skåne. För övrigt så försöker jag planera lite framtid, vill åka någonstans.
 
Nu ska jag fixa mig för säng och se 1 avsnitt av OTH innan jag somnar.

1 juli

försökte blogga igår men fick inte fram några ord.
 
Igår så började kvällen hos några av familjens vänner som hade sommarfest, tillslut drog jag och rebecca till jossan istället. Alla tjejer var samlade och det var hur skönt som helst och träffa alla igen. Hade verligen jätte roligt. Tillslut så kom vi iväg och fick kämpa lite för det men drog nästan direkt hem. 3e dagen min kväll slutar med huvudvärk, så var verkligen inte på något bra humör längre. Men det kommer fler kvällar! Kom väl hem vid 2 tiden och somnade efter en stund.
 
Vaknade imorse av att det var jordgubbar och glass till frukost, bra start på dagen! Har suttit nu och kollat lite bloggar osv. Nu ska jag försöka ta tag i lite saker som jag skutit upp på en stund. Söndags ångasten börjar komma!

RSS 2.0