High on life

Behövde verkligen dom här två veckorna i mitt liv. Komma bort, tänka andra tankar och tagga inför en lång vår termin. Har hittat livsglädjen igen!

Bara några dagar kvar sen är jag hemma igen. Kommer gå så fort!


resfeber

Hej på er! Sitter för stunden i soffan och har precis tagit en rusch runt huset för göra lite saker jag kommit på. Skulle dö om jag hade glömt dessa saker så det är bra att det ploppar upp i huvudet. Är rädd för min väska kommer väga för mycket men vi ska väga innan vi åker här ifrån.
 
Kommer sitta uppe hela kvällen, ska hämta mitt täcke och sätta på en film. Syrran ska hänga på och sitta uppe tills vi åker. Så om 3 timmar så börjar vi röra på oss här hemma så åker vi vid 03 tiden. Nu ska jag hämta täcke och börja förbereda inför film!

tisdag

Hej! Skolan gick fort idag och skippade gymmet, var så trött och ville bara hem och sova. Men så vart det inte, kom hem och började nästan direkt med maten för resten av familjen hade bråttom iväg. Nu är mormor här och fikar med semlor men eftersom jag är så knäppt så äter inte jag semlor, värsta jag vet.
 
Imorgon är min första lektion inställd så får en extra lång sovmorgon. Sen har jag svenska, matte och spanska. På spanskan har vi prov vilket jag inte alls är förberedd på och vet inte alls vad jag ska plugga på för alla mina anteckningar stämmer inte. Efter provet får vi se vad som händer men jag ska iallafall bort till kalvö och träna för Anna, sen hem och äta och sen till nästa stall för teori. Hem och dygna hela natten fram till 03, har massa plugg som jag ska göra innan jag åker så det passar bra att göra sånt då. Sen blir det nog film med syrran också.
 
Men nu ska jag försöka ta mig upp på rummet och städa... Bädda om sängen och damnsuga rummet, sen måste jag bestämma det sista i resväskan också. Jossan hjälpte mig lite imorse men jag har fortfarande beslutångest över några klädesplagg...
 
 
Bild snodd från någons instagram... På fredag är jag där...

söndag

Hej!
 
Har haft en väldigt skön söndag! Vaknade med huvudvärk men den försvann efter frukost och en ipren. Packade och höll på hela förmiddagen. Har verkligen beslutsångest över alla kläder jag vill ta med, och jag vill verkligen inte ta med för mycket. Pluggade också vilket var rätt skönt att få klart! Drog till gymmet och körde ett lätt pass, var inte alls taggad så kör hårdare imorgon! Åkte hem och väntade in Marika som kom på besök, har saknat henne och det var verkligen längesen vi träffades.
 

Har inget mer att säga förutom att jag älskar mina vänner och vi är bäst tillsammans! Vi klarar allt ♥

fredag

Har inte haft lust att blogga men med tanken av att jag sitter på andra sidan jordklotet om en vecka gör mig äckligt glad. Fick höra att det är 32 grader klockan 6 på morgonen där borta av en stark källa.
 
Och idag ska jag äntligen till stallet, har inte varit där på en hel vecka!
 
Ge mig vår! ♥

02 02 13


Fredag

Hej! Denna dag gick fort! Började med prov klockan 9 och var klar vid 10 så då hämta mamma mig. Hemma så gjorde jag lunch till mig mamma och mormor. Testade att göra pannkakor utan kolhydrater vilket gick hur bra som helst, dom var verkligen jätte goda! Vid 12 så körde mamma ner mig till stallet och jag red gulan i ridhuset tillsammans med elise.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka med mamma till affären, hon hatar nämnligen att handla själv för att det är så tråkigt tydligen. Ikväll ska vi tjejer vara hemma hos Matilda och fira Sofie lite! Dessutom kommer våran vän från gotland hit, har inte träffat henne på jättelänge och snart så kommer hennes bebis också! Mys!
 
 
 
 
 

RSS 2.0