nu tar jag lov

Uppdatering om allsvenskan finns på bloggen här.
 
Dagen gick sjukt fort. Var en stund nere i centrum, var ute på ringvägen och lövhagen i stormen, packade och stallet. Har inte hunnit plugga men ska försöka lite nu. Annars får jag göra det söndag nästa vecka eller kanske på lördag lite. 
 
Imorgon står klockan på 08, 09 ska jag till tandläkaren sen blir det hem och mot båten. Kommer vara så sjukt skönt att komma iväg en stund. Om vi inte hade åkt hade vi bara suttit hemma och ruttnat. Vi kommer ha det mysigt och mer mysigt. Vi kommer hem fredag och lördagkväll är det halloween fest. 
 
Så nu hörs vi om typ 3-4 dagar :)

Måndag - lov

Godmorgon! Sitter i soffan med syrran och Stefan. Dricker kaffe och funderar på hur jag ska ta mig igenom dagen. 
Ska hinna packa, plugga, ner till centrum och sen ska jag till stallet men det är ikväll. Måste packat klart innan jag somnar för imorgon ska jag till tandläkaren innan vi tar båten. 
 
Så nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att komma igång med någon nytta. Så vi hörs!
 
 
 

Måndag - lov

Godmorgon! Sitter i soffan med syrran och Stefan. Dricker kaffe och funderar på hur jag ska ta mig igenom dagen. 
Ska hinna packa, plugga, ner till centrum och sen ska jag till stallet men det är ikväll. Måste packat klart innan jag somnar för imorgon ska jag till tandläkaren innan vi tar båten. 
 
Så nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att komma igång med någon nytta. Så vi hörs!
 
 
 

Vill bara sova

Ligger hemma i sängen efter en lång tävlingsdag. Uppdaterar imorgon, nu blir det film tills jag somnar, lär inte somna på lång tid. Äckel fullmåne


Laddar om

Sådär, nu är jag hemma. Kom hem vid 19 tiden och åt thaimat med pappa, mamma är sjuk så hon har legat på rummet hela dagen. Vill verkligen inte få influensan nu när det är final och allt. Så tyvärr kan hon inte åka med imorgon.
 
Iallafall så var jag felfri runt banan idag, inge märkvärdigt sådär. Hände dock lite andra dramatiska grejer men sånt händer. Bara hålla tummarna att lilla palle kan rida imorgon. Efter tävlingen så var jag kvar och fixade min ponny. Knoppade, badade, packa och finputsa både utrustning och ponny. Nu står han nog och sover sött :D
 
Klockan står på 05.00 egentligen 06.00 men man stället ju tillbaks klockan inatt så vi får ju sova en timme extra. Tävlinge ligger bara 40 min härifrån men självklart ska våran första ryttare rida redan som andra start så vi får åka riktigt tidigt. 
 
Men nu ska jag se på en film och sova. Hörs senare!
 

drömma får man göra

 
Sista bilen fick jag rysningar av, snälla älskade framtid låt mig bo såhär om 20 år.
Inte samma hus på alla bilder,

tajt helg

Sitter ensam i soffan denna fredagskväll, morsan har redan lagt sig i sängen.. Roligt sällskap.. Spotify är min bästavän istället. 
 
Ska snart slänga mig i sängen, behöver verkligen sömn om jag ska orka hela hegen fläckfri. Imorgon ska jag försöka starta dagen med en promenad efter tidigt frukost. Åker till stallet vid 12 och är där hela dagen tills jag är klar med all packning osv. 
 
Söndag är det final i allsvenskan div2 hela dagen. Skönt att vara ledig dagen efter iallafall, skulle vara död annars. Måndag ska jag försöka göra massa saker innan vi åker till ön på tisdagen. Kommer bli riktigt mys att komma iväg med fina vänner. 

måste komma igång nu


25e

Jävligt seg dag alltså. Haft ont i magen till och från, huvudvärk och äcklig mat i skolan som vanligt. På idrotten tog jag en promenad runt slingan istället för att köra klockan inhomhus. Mysigt var det i solen och stod och klappa hästarna en stund. Livsnjutare.
 
Fick skjuss hem och gick en promenad med hunden. Nu ska jag fixa något att äta innan jag åker till stallet. Ska fixas lite inför tävlingen och ska kolla på min nyrakade ponny (hoppas jag) Resten av kvällen vill jag bara sova.
 
 

24 oktober

Hej på er! Förlåt för sämst uppdatering typ men det är så mycket som pågår runt om mig. 
 
Idag satt vi framför datorn hela skoldagen som vi alltid gör på onsdagar och avslutade med spanskaprov som jag subbade helt totalt, annars blir jag överlycklig. Men det lär nog inte hända. 
 
Åkte hem vid 14 och fixade ordning på rummet samtidigt som jag kollade på svenska hollywood fruar som jag missade igår. Vid 16 kom vi äntligen iväg till stallet, jag och Katre började jakten på täcken som skulle passa våra ponnysar. Tillslut hittade vi några passande så nu blir det fina inför vintern. Skönaste på hela jorden typ.
 
Imorgon har vi rätt kort dag, ska försöka pumpa ordentligt på idrotten eftersom jag inte gymmat på 2 veckor snart... Sen ska jag hem tills jag ska ta mig till stallet och fixa inför tävlingen i helgen som jag är ansvarig över. 
 
Känns som klockan ska vara mer än vad den är. Men jag börjar tidigt imorgon så ska nog försöka sova redan. Behövligt!

Tisdag

Kan inte sova och känner mig allmänt konstig i mitt huvud. Fyll rulle i mitt lilla huvud med massor av olika saker. Var riktigt skönt att komma till stallet idag efter en skoldag. Äckelhuvudvärken sitter fortfarande kvar och vet inte hur länge jag orkar med den mer. Vill bara sova i min säng till studenten. Har knappt pluggat till spanska provet men ska försöka sitta imorgonbitti och plugga. Syrran är bror och kör mer också. Nu ska jag fortsätta fundera lite tills jag somnar.

Avslutar med bild på fina killen!


tisdag

Godmorgon! Sitter och dricker morgonkaffe i min ensamhet här hemma. Bussen går om en timme så jag hinner sitta här en stund. Idag har vi riktigt tråkiga lektioner men det är bara att ta sig igenom. 
 
Efter skolan, eller jag måste gå lite tidigare så ska jag till stallet där vi har allsvenskan träning. Riktigt sugen på att arbeta igenom min lille ponny och komma någonstans för jag känner att vi står lite stilla i ridningen just nu. Kan hoppas mamma kan komma ner och filma när hon slutat :)

paus i pluggandet

Hej på er! Vaknade upp imorse med hemsk magkatarr, fyfan vad jag inte saknat det alls. Välkomnen tillbaks! Tog dock en tablett och hoppades på det bästa. Späningshuvudvärken tog över när jag kom till skolan istället och när jag kom hem vid 13 och fick i mig kaffe försvann det men då kom magkatarren tillbaks. Kul dag heller hur?
 
Jag och Amanda tog bilen och åkte en sväng, fotade lite bilder och sprang in i lite butiker. Kom hem och hetsade i mig mat och kaffe så amanda kunde köra mig till stallet. När jag väl kommer fram inser jag att klockan inte alls är 16.30 utan 15.30! Så fick slösa en timme genom att kolla på andra ryttare och springa runt i stallet. Fick även inte rida min gula ponny utan först skulle jag rida spirit (största hästen i stallet) dessutom var det hoppning men tillslut fick jag byta till tokiga julia. Sjukt rolig ponny!
 
När jag kom hem så skrev Katre till mig om en sjukt rolig grej, vet att du läser det här och fyfan vad kul vi kommer ha om det går hela vägen! 
 
Nu ska jag fixa min fotoinlämning tills den blir klar så jag kan hoppa in i duschen. Ska även åka en halvtimme tidigare än vanligt till skolan imorgon...
 
 
Sjukt sugen på tävling, vilken tur att det är två dagar i rad i helgen!
 

söndag 21 okt

Nu har jag landat på marken igen! Fått i mig äckligt god middag och sitter nu och väntar på solsidan. Det bästa med söndagar. 
 
Hela denna vecka kommer bli riktigt tuff, 2 prov om inte fler (?) flera inlämningar och hårdträning inför allsvenskan finalen. Kommer inte hinna med gymmet på hela veckan så kommer få värsta ångesten tror jag. Kanske tar en promenad med hunden mellan stressen så man kan lugna ner sig. Får tänka positivt eftersom vi får lov snart och har massa med skoj inplanerat. 
 
Efter solsidan blir det en lång dusch innan jag hoppar i sängen. Kommer nog inte kunna somna så tidigt eftersom jag sovit lite under dagen!

Söndag

Behöver inte säga mer än att jag hade sjukt kul igår. Har haft mindre kul idag..

Morsan tvinga mig till Hööks och vi åkte runt lite vid kungenskurva. Kom nyss hem och nu väntar jag på middag. Sjukt hungrig! Sen blir det lite spanskaplugg innan solsidan! :)


jobbig fredag

En till dag där huvudet känns som en tegelsten. Usch fy blä så nu vill jag bara ligga i soffan resten av kvällen tills imorgon. Godis och annat gott blir mitt sällskap ikväll. Har lite beslut ångest när jag ska rida imorgon men det fixar sig nog. 
 
Ingen träning vart det idag men kan hoppas på att jag kan göra det imorgonbitti. Nu ska jag se film resten av kvällen och invänta morgondagen.

18 okt

Ska straxt sova, ska bli sjukt skönt med fredag imorgon! Ska till gymmet efter skolan istället för Hööks, mamma hann tydligen inte. Men gymmet låter roligare! Ska försöka köra mage eftersom mina armar lär vara körda imorgon efter dagens pass på idrotten!

Nu ska jag försöka få mig att sova :)




fit inspo


Torsdag

Fullt ös medvetslös är det i helgen som gäller. Har fullt upp kan man säga.

Imorgon ska jag och mamma åka till kungenskurva och byta lite saker på hööks. Lördags så är det först möte med alla ungdomar på klubben, vi ska fota oss lite och snacka ihop oss. Sedan är det loppis på ridklubben där jag är ansvarig och ska även försöka stå och sälja. På kvällen blir det fest för oss som fyllt år :)


onsdag

Ska försöka somna fortast möjligt, börjar tidigt imorgon men slutar rätt fort endå. Om det inte regnar när jag kommer hem tänker jag ta mig ut på en promenad faktiskt eftersom jag inte fick något sällskap till gymmet. Nu dör min dator när som iallafall så vi hörs imorgon istället! :)

mys tisdag

Hade 3 lektioner idag, var rätt slappa så skolan gick rätt fort endå. Drog till gymmet efter och körde armar en timme   och sen vart det en promenad hem!
 
Bytte om direkt till onepiece när jag kom hem, väldigt mysigt. Hjälpte pappa med maten och sedan dess har jag suttit i soffan och dragit ut på tiden för om några minuter börjar svenska hollywood fruar, bästa med tisdagarna + nytt 90210 avsnitt på morgonen. Resten av kvällen ska jag mysa vidare här och se på lite keeping up with the kardashians nya avsnitt eftersom jag suttit och sett på gamla den senaste månaden, helt fast och galet rolig familj.
 
 

ge mig

När vi åker till mexico ska jag lätt skaffa mig en tatuering, vet dock inte vad än men jag har några månader på mig att tänka. 
 

Sovmorgon igen

Ligger i sängen och tänker snart somna. Imorgon har vi sovmorgon igen, dock lite längre men jag ska endå ta 11 bussen och hålla på med ett arbete innan. Ställer klockan tidigt så jag hinner se nya avsnittet av 90210.

Efter skolan blir det gymmet, rätt taggad!!

Lite roliga planer är dessutom på gång! Härligt :)


måndag

Måndag igen och jag hoppas att denna vecka går fort. Har rätt mycket att göra denna vecka så det kommer rulla på rätt fort.
 
Dessutom kommer min blogg åka ut för en skoluppgift så ni kommer nog få en del förändring här. Men annars så bloggar jag på hästbloggen som vanligt. 
 
Nu ska jag fixa mig innan bussen går vid 11. 

fotoshoot

Min dag som började ganska kasst gick över till något bra iallafall. Åkte till stallet och fotade 3 hästar tillsammans med katre. Dante, gulan och robban. Bilderna vart rätt bra men vi gjorde lite missar men dom lär vi oss efter och gör bättre ifrån oss nästa gång. 
 
Sitter hemma med onepiece och dricker kaffe. Myspys på hög nivå! Mamma och pappa håller på i hallen, det börjar bli riktigt fint nu. Bara lite småsaker kvar sen är det nog helt klart. 
 
Imorgon har vi tydligen sovmorgon till 11.30 så det blir 11 bussen till skolan, rätt skönt sådär en måndag som vanligtvis är väldigt långa dagar. Tänker redigera bilder på fotot och fixa bloopers tillsammans med min grupp från våran film vi gjorde.

söndag

Efter tävlingen igår gick jag mot jossan i onepiece och myste med tjejerna. Gick inte alls som vi tänkte så det vart ingen film utan något skit som gick på tv. Min bästa syster hämtade mig, stackarn som hade somnat på soffan med sina vänner som var på besök.
 
Nu är det söndag och jag ska fan göra något roligt av det. Tänker inte sitta hemma hela dagen, men tänker tanken att åka upp till stallet och fota hästarna. Får se när syster hade tänkt åka upp :)
 
 

sängen

Myser i sängen efter en skön lång varm dusch. Trodde inte det skulle vara så skönt men fy vad skönt det var!
 
Har haft en riktig otursdag, och då menar jag inte någon liten grej som hänt utan inget har gått som jag velat helt enkelt. Tävlingen gick skit, dock ska gå jag gå på tanken och känslan. Men vad har man att säga till om när oturen ligger i hela dagen och man hoppas att man kan skulle allt på det.
 
Iallafall ska jag sätta på mig kläder och äta lite innan jag går mot jossan. Blir en myskväll, men proppade i mig rätt mycket godis i stallet så det är stopp för idag nu. Imorgon står det fotografering i stallet på G. Bra väder ska det bjudas på!

fredagsmys

Idag gick skoldagen så otroligt seg. Vart en tur till centrum efter skolan också och köpte världens bästa lack som gör naglarna matta, jag är kär ♥
 
Nu sitter jag i soffan och myser, kaffet är straxt klart. Ska sätta mig och plugga lite dressyrprogram senare, eftersom det är tävling imorgon och jag måste kunna det. Kravet på mig själv är att komma igenom det felfritt, alltså inga felridningar, tänker inte bry mig mycket om hur han går osv. 
 
Så imorgon blir det gymmet 10-11 och sen hem och äta lunch innan jag åker till stallet. Blir massa fix innan tävlingen börjar eftersom jag sitter funktionär första klassen och rider resten. Sen blir det mys hos jossan på kvällen :)

torsdag

Sjukt vad trött jag var imorse, aldrig att jag orkar gå upp halv 7 imorgon. 
 
Idag jobbade vi på våran film som vi filmade igår, gick helt ok och den vart riktig rolig. Sen tog jag bussen hem halv 2, skulle åkt direkt till gymmet men tänkte gymma med mamma ikväll. Och hur vart det med det? Hemsk jag är så stannar jag hemma, men helldre det än att tvinga mig dit och känna mig otaggad. 
 
Ska straxt ta kort på mina presenter och visa, om jag kommer ur soffan. Har rätt mycket att göra i helgen, klubbtävling och annat skoj. Nu ska jag leka med min hund som är sjukt rastlös så han springer och attackerar vantar på golvet, knäppis!

onsdag

Nu är det 1 år kvar tills jag är 18, ett år går rätt fort. Var nästan 1 år sedan då mina vänner chockade mig med firande och totallurade mig till botten, känns som att det inte var så längesen men det har hänt så mycket på 1 år. 
 
Har haft en riktigt bra dag, satt hemma fram till 13, mormor kom med blommor, choklad och pengar. Sen tog jag bussen till jossan och hade så sjukt kul på våran inspeling, fyfan. Kommer dö när vi ska sätta ihop allt imorgon. Ska lägga upp bild på allt imorgon som jag fått, har ingen ork kvar. 
 
Fick thai till middag och sen har jag varit i stallet hela kvällen, red ute på utebanan helt själv i mörkret (fast lamporna var på) nu ska jag sova så hörs vi imorgon :)

Födelsedag it is!

Idag är den dagen då den kände Fanny P föddes eller vaddå? Skönt som jag hade så väckte inte familjen mig imorse med paket och frukost utan jag fick sova ut. Jobbigt nog har jag feta huvudvärken men den försvann lite när jag fick i mig morgonkaffet.
 
Idag blir det inte mycket jobbigt att göra, om någon timme ska jag försöka äta lunch innan jag åker mot jossan där vi ska göra våran skräckfilm. Efter det ska jag hem och äta middag, troligtvis fika lite. Sen åker jag mot stallet.
 
 
Saknar sommaren, ovanligt att man redan börjar planera nästa år. Tomorrowland, Falsterbo, Midsommar på gotland och annat skoj!

tisdag

Hejhej! Mitt huvud är otroligt seg idag, hela dagen har varit seg. Sett på en efterbliven film, planerat film och filmat. Efter denna tråkiga filmdag så tog jag och jossan oss till gymmet, gick och cyklade. Hade inte lust med styrke maskinerna utan ville bara död mina ben helt enkelt. 
 
Sen åkte jag och mamma till sorunda hästbutik och shoppade. Det kommer upp på bild i hästbloggen imorgon. Kom hem och åt direkt. Hamande i soffan med glass och åt klart nya avsnittet av 90210 som jag bara hann se halva av imorse. Fan vad jag längtar till nästa vecka nu. 
 
wey imorgon är det min födelsedag, är dessutom ledig från skolan hela dagen imorgon. Men våran grupp ska filma på annan plats så det kommer bli skoj! Ska försöka gå ner på centrum innan, beror på hur länge jag sover. Sen är det ridning på kvällen :)

min kropp sprängs

Ligger i sängen, som vanligt när jag bloggar på kvällen. Livet av en livsnjutare!
 
Tittar på någon konstig film och läser bloggar. Hästbloggar kan vara det mest inspirerande man kan läsa ibland. De kan vara så vettiga och duktiga på sin sak.
 
Ridningen gick riktigt bra idag och det blir framsteg varje dag, kul! Nu ska jag stänga datorn och sova. ställer klockan 06.30 till imorgon. Slutar 15.00 då blir det mot gymmet, ska göra skiten ur mig 1timme och sen ska jag och mamma åka till sorunda en snabbis. two days left..

måndagar..

Ibland jag jag bara avsky måndagar, de förstör min planering då jag igentligen slutar 17.15 men får sluta så sjukt mycket tidigare att jag hinner åka hem och sen tillbaks till stallet. Istället för att kunna gå dit direkt...
 
Iallafall så sitter jag hemma nu, har spelar sims i en timme när jag inser att jag måste ta bort allt, backar bakåt hela byggnaden ska jämna till marken och sen kan jag inte få tillbaks hela min byggnad :'( jag som kämpat i en hel timme, så gav upp. äckelspel, ge mig bara sims med hästar så blir jag jävligt glad. Ska fan önska mig i födelsedagpresent..
 
Om 45 min ska jag byta om och åka till stallet. Längtar dit. Ska kolla på hus för att låta tiden gå tills dess. Älskar titta på hästgårdar och fina hus vid sjön för 20 miljoner. älskar att drömma. Dessutom släppts 90210 i U.S.A ikväll så jag hinner se innan skolan imorgon, weeey lite jag längtat sen förra säsongen slutade. Lite som tidig födelsedagspresent när den kommer ut 2 dagar innan jag fyller år..
 
 

söndag

Hej på er! 
 
Idag har dagen faktiskt varit rätt okej för att vara en söndag. Köpte en sallad på ica till lunch, hade kalas med massor av fika, fick present, tillslut så åkte jag och mamma och tränade. Jag körde 20 min PW, 20min träning för benen på maskinerna och sen 20min PW som avslut. Sjukt skönt var det! Kommer inte hinna med gymmet imorgon så det får bli nästa gång på tisdag.
 
Lång dag i skolan imorgon som vanligt, ridning efter det också. Hoppningsvis har ponnyn varit hos tandläkaren så vi  kan få svar på vad som orsakar allt. tis,ons,tors har vi temadagar i skolan och vi kommer filma jätte mycket, vad vet jag inte.
 
 

det här är våran vita sten

Sitter i sängen, insåg att klockan var mer än vad jag trodde. bajs.
 
Vaknade vid 09 imorse och låg kvar i sängen en lång stund. skönt. Sen vart det frukost hjälpa pappa och sen fika tills jag åkte till stallet vid 12. Fixade lite saker, red ut en sväng med elise i det fina vädret, riktigt mysigt!
 
Iallafall har jag beslut ångest om vad jag ska göra ikväll, följa med på fest eller sitta hemma och mysa hela kvällen och vara fräsh och glad imorgon på kalaset. Lutar mot dte sista eftersom jag inte ens börjat fixa mig.. och sitter typ fast i sängen..

oktober

 
Åh hösten är iallafall här och det är mammas födelsedag idag. Om 5 dagar är det min tur. Det är många som fyller år i oktober, bästa månaden på året är det iallafall.
 
Idag har jag sjukaste sovmorgonen, börjar 11.45 med matte och sedan natur redovisning. Sen blir det gymmet förhoppningsvis, sen blir det minifirande för mamma :)
 

Cool tröja

Älskar myströjan jag har på mig. Från notre dame collage i självaste U.S.A

Lite extra glad för jag ska till gymmet ikväll och pumpa lite :)


blir aldrig som man planerat

Nu börjar dagarna gå sakta, vid 9 kändes det som att det var lunchdags så man undrar ju hur kroppen och klockan fungerar..
 
iallafall, hade planerat gymmet idag  men sedan ändrade jag planer och skulle åka ut med syster och hunden på lövet, halva vägen dit måste vi vända för elon ska hem till oss, så då blev det en kort promenad runt kvarteret. Fan vad hemskt. Vill ju börja träna!! Imorgon kan jag ju hoppas att vi ska till gymmet. skönt att man fick C i orientering iallafall
 
Nu ska jag läsa bloggar och dricka klart mitt kaffe. Fan vad jag älskar kaffe

onsdag

Sovmorgon är nog det bästa som finns. Speciellt när solen är framme för första gången på flera dagar. Iallafall ska jag gå mot bussen snart. Ska ta mig ut genom fönstret så kommer ta lite extra tid, haha. 
 
Idag blir det nog en snabb dag i skolan, sen gymmet och sen stallet. Jätte sugen på att hoppa upp och rida runt på den gula hästen :)

seg dag

Otroligt seg dag idag. Var lite struligt med att göra som man ville imorse då man knappt kunde gå igenom hallen (grannen la golv där) Hade Samhälle, lunch, engelska prov och sedan sluta. Alltså rätt kort dag.
 
Den största tiden har jag legat i min säng och bara slöat. Trött och lat som jag är orkar jag inte göra någon nytta. Ska snart sätta på kaffe och invänta svenska hollywood fruar!

pluttis

 
Han ser inte så jätte fin ut på bilden, men det är känslan som räknas och han var så bra igår.
Har skrivit allt från igår på min nya blogg 
 
Nu är det kväll igen och ska somna tidigt. Alltså nu. Är svintrött och imorgon är det sovmorgon som tur är. Får se hur det blir med det då grannen kommer hit imorgon 07.30 och ska lägga golv i hallen.
 
Men nu sova.
 
 

NRK

Åh lite vi tog dom. Somnade riktigt trött och tog en liten sovmorgon nu på morgonen. Behövdes verkligen om jag ska gå till 17 idag. Vi hörs ikväll igen!


RSS 2.0