tuff

Hej på er! Skoldagen gick fort men den var väldigt stressig när jag insåg att mitt arbete inte räckte till, men fick som tur lämna in det ikväll istället och skickade nyss iväg det så hoppas det vart bra! Satt kvar på sista lektionen rätt länge och arbetade av ett arbete, rätt skönt att göra klart saker. Fick även höra av min lärare att mina bilder som jag fotar är väldigt bra och planerade så jag fick lite livglädje igen.
 
Var även hos naprapaten idag. Fy vad äckligt ont det gjorde men så jävla skönt efteråt. Fick ett schema på övningar jag ska göra hemma så vi kan hoppas att det hjälper, annars skulle jag få testa på nålar som tydligen många ryttare använder sig utav.
 
Så har inte alls hunnit med att fixa rummet idag men det får vänta, har ett svenska prov imorgon som jag ska sätta mig och plugga till nu. För övrigt så har jag bara blivit sjukare och ska göra allt för att få bort det. Har sovmorgon imorgon så ska passa på att sova en extra lång stund och vara uppe länge ikväll för att plugga som sagt.
 
Lite bilder från helgen, väldigt suddiga eftersom min iphone5 är på lagning..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0